Valorant'ın derdi ne?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
10,011
Kaç eldir alıyorum hem de kendimden yüksek elolarla. Yükseleceğim maçı nasıl anlarım?
1.png

benim yüksek elolu arkadaşlarım yok :') ben hiç atlayamıyorum

Rank atlamak için kendinden yüksek ranklı kişilerle girmen lazım immortal gibi ranklarda değilsen win alıp almaman o kadar önemli değil oyun içi performansın daha önemli

Rank atlamak için kendinden yüksek ranklı kişilerle girmen lazım immortal gibi ranklarda değilsen win alıp almaman o kadar önemli değil oyun içi performansın daha önemli
tamam taşıyorum genelde. Ve rakiplerim platin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk her el kazanıp 1 kill alıyosan biraz zor
1 kill olmasada dengeliyim. Ve maçtan maça kill değişir bazen aldığın 1 kill raunt kazandırır bazen 30 alırsın bir halt olmaz.

tamam taşıyorum genelde. Ve rakiplerim platin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 kill olmasada dengeliyim. Ve maçtan maça kill değişir bazen aldığın 1 kill raunt kazandırır bazen 30 alırsın bir halt olmaz.
knk yani o anlamda değil takımı taşıyo musun yoksa az kill alıyosun ama diğer takım arkadaşların daha çok u kill alıyo o anlamda söyledim

Takım arkadaşların senden yüksek olması lazım spike kurma çözme gibi şeylerde çok önemli ve olabildiğinde fark atman lazım 14 12 bitince mesela daha az ihtimal 13 0 alırsan çok daha yüksek olur
ben bi kere 2 el atmıştım aralarında nüyük farklar vardı direk rankımı atlattı mesela

Geri