Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
Çok fazla kişi bağlanacaktır ?400 civarına ADSL modem önermessin heralde?
Köye Vdsl geleceğinin garantisi yoktur herhalde...
Çok fazla kişi bağlanacaktır ?400 civarına ADSL modem önermessin heralde?
400 liraya sadece ADSL modem var mı? He onu da öneriyorsanız pek dikkate almam şahsen de.Çok fazla kişi bağlanacaktır ?
Köye Vdsl geleceğinin garantisi yoktur herhalde...
Zaten size önermiyorum,sizin için sorun olmaz.400 liraya sadece ADSL modem var mı? He onu da öneriyorsanız pek dikkate almam şahsen de.
Peki. O paraya VDSL/ADSL almak yerine sadece ADSL önerin. Sonuçta gelecekte bir işe yaramaz. 300 mbit seçin belki alır o hızları hatta.Zaten size önermiyorum,sizin için sorun olmaz.
Buraya gelip laf karışıklığı yapmak yerine arkadaşa modem önermeye ne dersin ?Peki. O paraya VDSL/ADSL almak yerine sadece ADSL önerin. Sonuçta gelecekte bir işe yaramaz. 300 mbit seçin belki alır o hızları hatta.
300 liraya kadar öneririm üstünde beni aşar çok bilmiyorum.Buraya gelip laf karışıklığı yapmak yerine arkadaşa modem önermeye ne dersin ?
Belli bir sayi olursa işiniz kolaylaşir mesela 10 hane dilekçe yazin.Köye geldik ve büyük ihtimalle uzun zaman burada olucağız. Bizim olduğumuz yerde altyapı yok ama 3dk yürüme mesafesi olan yerde var buraya nasıl getirtebiliriz?
superbox alınKöye geldik ve büyük ihtimalle uzun zaman burada olucağız. Bizim olduğumuz yerde altyapı yok ama 3dk yürüme mesafesi olan yerde var buraya nasıl getirtebiliriz?
2-3 kişi kullanacaklarmış o yüzden 400tl gereksiz olur.300 liraya kadar öneririm üstünde beni aşar çok bilmiyorum.
300 civarına Keenetic omni DSL N300 öneririm. Ama TP-Link modem vardı o bütçede. Hala o civardaysa o alınabilir. N300' de gigabit port yoktu galiba.2-3 kişi kullanacaklarmış o yüzden 400tl gereksiz olur.
@ahM3TTTTT boşuna 400tl vermene gerek yok bence 300tlik işini görür.
.2-3 kişi bağlanacak internet şuan 16 ya 1 ama 2-3 ay sonra 100 olana geçmeyi düşünüyoruz.
Köye geldik ve büyük ihtimalle uzun zaman burada olucağız. Bizim olduğumuz yerde altyapı yok ama 3dk yürüme mesafesi olan yerde var buraya nasıl getirtebiliriz?