Rampage Comfort Aldım

sesi ful iken dibine girince anca anlaşılıyor. yani neredeyse hiç ses vermiyor. ve şarkı dinlerken oyun oynarken kalitesi çok iyi. ama driver kurup ayarlamasını yapmadan kullanma
tamadır hocam teşekkürler dışarı ses veremiyorsa benim için sğper çok müzik dinlerim ve full ses :D şaunki kulaklığım kendi odamdan oturma odasına ses veriyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun microfonu nasıl?
kullanmadım ama incelemelerdeki testlere göre süper

tamadır hocam teşekkürler dışarı ses veremiyorsa benim için sğper çok müzik dinlerim ve full ses :D şaunki kulaklığım kendi odamdan oturma odasına ses veriyor :D

bende dusunuyorum almayı onumuzdeki 1 2 ay icinde

Güzel kulaklık hayırlı olsun.

Güzel seçim hayırlı olsun
Birkaç aya uzun kullanım rehberi bekleriz

Bende çok fazla ses veriyor herşeyi fulleyince

Hayırlı olsun biraz bilgi verirmisin nasıl sence bende almayı düşünüyorum. Kablo kalitesi vs.
Teşekkürler şöyle bir şey ki ses iyi kasıyorsun driverı falan müzik için oyun için vs ayrı seçenekler var kablosu her kulaklık gibi dolanıyor ama örgü ve kaliteli bir kablo bir kumandası var kablonun üstünde tekerlekli olduğu için üstüme sürtüp habire sesi kısılıp açılıyor faln filan kısacası ses driver kalitesi iyi ama kumandası hoşuma gitti ha bide unutmadan dışarıya çok ses veriyor

dışarı ses vermiyor değilmi
veriyor agam

Çko pahalı olmuş la zamanında 200'e alıyordum

Teşekkürler şöyle bir şey ki ses iyi kasıyorsun driverı falan müzik için oyun için vs ayrı seçenekler var kablosu her kulaklık gibi dolanıyor ama örgü ve kaliteli bir kablo bir kumandası var kablonun üstünde tekerlekli olduğu için üstüme sürtüp habire sesi kısılıp açılıyor faln filan kısacası ses driver kalitesi iyi ama kumandası hoşuma gitti ha bide unutmadan dışarıya çok ses veriyor

veriyor agam
Peki rahat mı ? kablosu örgümüydü ?

Dolar abimiz sağolsun ekonominin içinden geçti.

reis bende 250ye aldım 1 hafta önce 300 olmuş .d

Peki rahat mı ? kablosu örgümüydü ?

Dolar abimiz sağolsun ekonominin içinden geçti.
kablo örgü rahatlık açısından kulağım bazen kulaklığın şçşne falan değiyor padleri yuvarlak olduğu için ama bu bütçede bunları düşünmek mantıksız sonuçta fiyat performans

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,141
Üyeler
192,891
Son üye
gentes
Geri