Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Online bankacılık ile ödeyebiliyoruz. Papara olur sitesinden kredi kartı ile veya herhangi bir bankanın uygulamasından olur. Biz fatura için bankaya otomatik ödeme talimatı verdik o şekilde ödeniyor.
Babam internet bankaciliği bilmiyor ve evlerin tüm faturasini kendi ödüyor zaman geçiyor işte o yüzden ptt gibi bir kurumdan ödenebiliyor mu onu merak ediyorum.

Babam internet bankaciliği bilmiyor ve evlerin tüm faturasini kendi ödüyor zaman geçiyor işte o yüzden ptt gibi bir kurumdan ödenebiliyor mu onu merak ediyorum.
Tam bilgim yok ya :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yerinde olsam şunu denerdim.
Papara karta para yatırmak(aylık 500tl ye kadar) ve fatura ödemek ücretsiz bir papara kart alıp faturayı aylık kendim öderdim tabii baban kabul ederse

Tam bilgim yok ya :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yerinde olsam şunu denerdim.
Papara karta para yatırmak(aylık 500tl ye kadar) ve fatura ödemek ücretsiz bir papara kart alıp faturayı aylık kendim öderdim tabii baban kabul ederse
Evde faturalari baba öder sorulmasi teklif dahi edilemez :)

Bende geçmek istiyorumda sana altyapı kiralıyor internetin kesildiğinde muhattap bulamıyorsun gibi şeyler dedi arkadaşlarım bende korkuyorum :D
3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ediyorum şahsen

@LordHasan kardeşim biraz önce kodunla başvuru yaptım hayırlısı olur inşallah Turknetten geçiş yaptım umarım pişman olmam

@LordHasan kardeşim biraz önce kodunla başvuru yaptım hayırlısı olur inşallah Turknetten geçiş yaptım umarım pişman olmam
Öncelikle kodumumu kullandığın için teşekkür ederim.
İnşallah olmazsın müşteri hizmetleri ilgilidir.
Hayırlı olsun

Öncelikle kodumumu kullandığın için teşekkür ederim.
İnşallah olmazsın müşteri hizmetleri ilgilidir.
Hayırlı olsun
Kanka 1-2 aya bende kodunu kullanacağım valla sayemizde bedava 1 yıl kullancan ahhahaha

siteden altyapı sorgulattığında max kaç destekliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,879
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri