şimdi benim elimde windows 10 format var ve ben bios ile değil'de setup ile kurmak istiyorum kurabilirmiyim ?Daha açıklayıcı yazın lütfen.
BIOS ile kurma ne ya?şimdi benim elimde windows 10 format var ve ben bios ile değil'de setup ile kurmak istiyorum kurabilirmiyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül abi bi el atarmısın
BIOS ile kurma ne ya?
Buradaki adımları takip edin kurun.
![]()
UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi - Technopat
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yaniwww.technopat.net
Temiz kurulum mu yapıcan?şimdi benim elimde windows 10 format var ve ben bios ile değil'de setup ile kurmak istiyorum kurabilirmiyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül abi bi el atarmısın
emin misin abiSetup ile format atılmaz.
Windows açıkken kullanılır setup, sistemin kurulu olduğu diski silerek formatlarsın. Sileceğin diskte Windows nasıl açık kalacak?emin misin abi![]()
Ee tamam abi setup ile kurulumu tamamlıyor yeniden başlatınca yeni formata geçiyorWindows açıkken kullanılır setup, sistemin kurulu olduğu diski silerek formatlarsın. Sileceğin diskte Windows nasıl açık kalacak?
Dene o zaman oluyor muymuş bakalımEe tamam abi setup ile kurulumu tamamlıyor yeniden başlatınca yeni formata geçiyor![]()
ben denedim ve yaptım daha önce ama ilk kez UEFİ setup olarak deniyorum ve şuan format bitti abi yani setup ile format atılıyomuşDene o zaman oluyor muymuş bakalım![]()