rx 6900 mü rtx 3090 mı

monitörün ne ?

Arkadaşlar 4k monitörûn yoksa mantıksız diye bişey yok adam csgo pubg valorant fornite oynuo görüntüye deil akıcılığa önem verio. Ben mesela rx6800xt yi 1080p de 280hz ekranla oynicam İnşallah. Bu kartlar şuan için çok iyi ama bundan 8 sene sonra bu kartlar 1080p kartı olucak çünkû gün həçtikçe oyunların grafikleri çok artıyor...

Arkadaşlar 4k monitörûn yoksa mantıksız diye bişey yok adam csgo PUBG valorant fornite oynuo görüntüye deil akıcılığa önem verio. Ben mesela rx6800xt yi 1080p de 280hz ekranla oynicam İnşallah. Bu kartlar şuan için çok iyi ama bundan 8 sene sonra bu kartlar 1080p kartı olucak çünkû gün həçtikçe oyunların grafikleri çok artıyor...
Cs:Go pubg oynamak için neden bir ekran kartına 20.000 lira para verirsin ki? Daha f/p kartlar var 8 sene sonra düşecek diye mi alıyorsun sen ekran kartını .d

Arkadaşlar 4k monitörûn yoksa mantıksız diye bişey yok adam csgo PUBG valorant fornite oynuo görüntüye deil akıcılığa önem verio. Ben mesela rx6800xt yi 1080p de 280hz ekranla oynicam İnşallah. Bu kartlar şuan için çok iyi ama bundan 8 sene sonra bu kartlar 1080p kartı olucak çünkû gün həçtikçe oyunların grafikleri çok artıyor...
hayirlisi hocam.

Rage modu ile 3090'dan daha iyi olabiliyor.
3. parti kart üreticilerinin ne kadar hız aşırtma yapabileceği veya 6900XT'ye ne kadar hız aşırtma yapılabileceği belli değil.

Ne desek yalan olur.

Geri