100-170 TL ARASI MOUSE ÖNERİSİ

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
757
Dostlar merhaba 5 yıldır kullandığım mouseumu yenilemeye karar verdim.En fazla 170 TL'ye kadar bütçe ayırabildim ve bir kaç tane buldum ama kararsız kaldım.Önerilerinize açığım.

logitech g102 lightsync

Hocam dediğiniz mouse benim bütçemi bayağı aşıyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef aşıyor
fiyatı artmıs maalesef 170 civarindaydı ama indirime girebilir kara cuma da

herkes logitech g102 demiş fakat adam bütçesini belirtmiş arada 50-60 tl oynuyor bu tavsiyeniz biraz saçma olmuş

benim tavsiyem 5 kasımda A-101 e bloody TL80 mouse 150 TL'ye gelecek internette değeri 250 tl civarında bir bak derim

Dostlar merhaba 5 yıldır kullandığım mouseumu yenilemeye karar verdim.En fazla 170 TL'ye kadar bütçe ayırabildim ve bir kaç tane buldum ama kararsız kaldım.Önerilerinize açığım.

Gamepower Bane Öneririm , Optik Olması bir + Gerçekten fiyat performans ürünü ;)

G102 Lightsync veya Asus ROG Strix Impact II. Bütçe artarsa KESİNLİKLE MX518.

https://www.hepsiburada.com/gamepower-bane-oyuncu-optik-mouse-usb-siyah-pm-HB00000AJ4AH bunu da alabilirsiniz ama sizin attıklarınız arasından ya ursa alırdım ya da msı olanı.Msı olanı arkadaşımda var memnun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,598
Üyeler
185,133
Son üye
bestami.cmz
Geri