Hangi Mevkide Oynadığınızı Nasıl Belirlediniz?

Okukda hep defansa aldılar ben de bişe demedim zaten gol atamam çalım atamam falan diye sonra dediler defansda çok iyi diye öyle işte.

Çok hızlı isen kanat görevi görürsün. Yavaşsan ama bitiricilik yüksek ise Forvet olursunuz. Ben mesela kaleciyim çünkü bitiricilik bende 0 ama reflexler yüksek. Ben koşarsam yorulurum bu yüzden kanat, orta saha, bek,forvet olamam ama çakılı stoper olabilirim. Ama bu sefer de bende kayma yoktu ve ben kaleci oldum.

Çok hızlı isen kanat görevi görürsün. Yavaşsan ama bitiricilik yüksek ise Forvet olursunuz. Ben mesela kaleciyim çünkü bitiricilik bende 0 ama reflexler yüksek. Ben koşarsam yorulurum bu yüzden kanat, orta saha, bek,forvet olamam ama çakılı stoper olabilirim. Ama bu sefer de bende kayma yoktu ve ben kaleci oldum.
bende son zamanlarda kaleci , sağ orta saha arasında kaldım

Selamlar. Futbol oynraken sınıf takımında filan sağ kanat oynadım genel olarak. Ama arkadaşlarım çok iyi kalecilik yapıyorsun diyorlar. Futbol oynayanlar nasıl karar verdi tavsiye verebilirler mi? Teşekkürler

Sol kanat ve sol açık oyuncusuyum hızlıyım her iki ayağımı kullandığım için orta veya pas attığımda sıkıntı olmuyor antrenman maçlarında

Arkadaşların Muhtamelen seni kaleye geçirmek için çok iyi kalecilik yapıyorsun demiş olabilirler

bende son zamanlarda kaleci , sağ orta saha arasında kaldım
Beceri hareketiniz varsa skiller yapabiliyorsan düşünme kaleciliği. Çift ayak kullanabiliyor musunuz? Yoksa ben de ters ayaklı sol kanat oyuncusu olmak istiyordum.

Beceri hareketiniz varsa skiller yapabiliyorsan düşünme kaleciliği. Çift ayak kullanabiliyor musunuz? Yoksa ben de ters ayaklı sol kanat oyuncusu olmak istiyordum.
Yok sağ ayaktan başka ayağım yok benim :D

Geri