Xbox game pass oyunlarını pc'de kol ile oynama

Rdvangunes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
Merhabalar arkadaşlar benim şöyle bir sorum var. Xbox game pass ile indirdiğim oyunları konsol yardımı ile nasıl oynayabilirm? Xbox konsolu yok elimde maalesef kablolu klasik bir konsol var sadece. Hellblade oynamak istiyorum ama konsol kullanmak istiyorum bunun için bir çözüm var mıdır? Umarım konuyu çok alakasız bir yere açmamışımdır.
Xbox 360 ce miydi öyle bi uygulama vardı onu indirip oyun dosyalarının içerisine atman gerekiyordu fakat microsoft oyunu olduğundan oyunun klasörlerine ulaşamadığımdan onu da yapamadım.

x360ce ile ayarla
Hocam belirttiğim gibi o programı oyun dosyalarının içine atmak gerekiyormuş fakat oyun dosyalarına erişilmiyor. Başka bir şekilde kullanılabilirsa program bilgilendirirsen sevinirim.

Hocam belirttiğim gibi o programı oyun dosyalarının içine atmak gerekiyormuş fakat oyun dosyalarına erişilmiyor. Başka bir şekilde kullanılabilirsa program bilgilendirirsen sevinirim.
forzada kullanıyorum ben bu uyguluma ile dosya göstermedim sorun olmadı

yok gerek kalmadı
Tekrar deneyeceğim teşekkür ederim. İnternette izlediğim kadarıyla oyun dosyalarının içersisine atıyorlardı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar deneyeceğim teşekkür ederim. İnternette izlediğim kadarıyla oyun dosyalarının içersisine atıyorlardı.
Hocam başarılı olamadım maalesef nasıl ayarladınız acaba?

Son düzenleme:
add diyip aleti ekle
tuşları ata
uygulamayı kapatmadan oyunu aç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye