TTNET çakallığı........

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
arkadaşlar bakır kabloda sıkıntı vardı geldiler yaptılar çok güzel ama hızımızı düşürmüşler 16 yerine hattımıza 8 tanımlamışalr ve 5 6 geliyo bize,yaklaşık7 8 kere arıza kaydı vererek durumu belirttik her seferinde arıza çözümlendi diye mesaj geldi ama sorun devam edior 16 ödediğim paketten yarısını bile alamıyorum.ne yapabilirz

Arıza kaydına ve şikayete devam

müşteri hizmetlerini ara böyle bişey yapmaya hakları yok

hat değerlerini atar mısın.
daha sorunun ne olduğunu anlatmadan TTNET Çakallığı yazmışsın.
Belki duvar prizin bozuk ?
@RevDeisDou normalde hattı 54Mbps destekli olarak gözüküyordu. Kablo bağlantılarını yeniledik 76Mbps'e kadar destekli oldu (hattı).

@RevDeisDou normalde hattı 54Mbps destekli olarak gözüküyordu. Kablo bağlantılarını yeniledik 76Mbps'e kadar destekli oldu (hattı).
Hala 54 diyor SNR 4 ama attainable 94 Mbit oldu :D

oha lan harbi 94Mbps alıyon mu
e almasan bile almalısın 94 dediğine göre.
SNR 2 yaparsam alıyorum ama testte 94 değil 10 ping 10 jitter 15 down 5 up çıkıyor :D En stabili SNR 4. Sıfır sıkıntı ile 70-75mbit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1604909446344.png

@alpolojix düşmüş biraz.

daha yeni düzenlediler duvar prizimi bozuk? 750watt çeken bilgisayarın takılı olduğu priz

hattım 24mbps bile kaldırır.

Ekler

• 2020.11.09-11.59.png
    2020.11.09-11.59.png
    188.4 KB · Hit: 60
arkadaşlar bakır kabloda sıkıntı vardı geldiler yaptılar çok güzel ama hızımızı düşürmüşler 16 yerine hattımıza 8 tanımlamışalr ve 5 6 geliyo bize,yaklaşık7 8 kere arıza kaydı vererek durumu belirttik her seferinde arıza çözümlendi diye mesaj geldi ama sorun devam edior 16 ödediğim paketten yarısını bile alamıyorum.ne yapabilirz
Kankacım TTNET. Yani adı üstünde. Tüketiciyi tüketen net. Bi cacık yapaman. İpler onlarda yani. Kabullen baba. Bana da güya 13 gelcekti 5 gitçekti carttırı curtturu. Ben yıldım artıkın. Saldım çayıra mevlam kayıra. İlk fırsatta değiş TTNET'ini. Bi yandan da ara paso bıkkınlık verene kadar. Her gün aynı şikayeti et. Her gün aynı şikayeti et. Et et et. Sen bıkana kadar :))

daha yeni düzenlediler duvar prizimi bozuk? 750watt çeken bilgisayarın takılı olduğu priz

hattım 24mbps bile kaldırır.
hattına 12mbps tanımlanmış 16 değil.
ayrıca duvardaki o dsl kablosunu taktığın yeri bi tak çıkar yap.
çıkarttığında da bi bak duvardaki pimler yamulmuş mu.

hattına 12mbps tanımlanmış 16 değil.
ayrıca duvardaki o dsl kablosunu taktığın yeri bi tak çıkar yap.
çıkarttığında da bi bak duvardaki pimler yamulmuş mu.
bende onu diyorum benim paketim 16 yani 16mbps parası ödüyom ama 12 tanımlıyorlar,hem kaç kere çıkardı taktım

bende onu diyorum benim paketim 16 yani 16mbps parası ödüyom ama 12 tanımlıyorlar,hem kaç kere çıkardı taktım
online işlemlerden paketine bakar mısın.
24mbps destekli diyorsun 24mbps destekli hatta 16 gayet iyi tanımlarlar.

online işlemlerden paketine bakar mısın.
24mbps destekli diyorsun 24mbps destekli hatta 16 gayet iyi tanımlarlar.
paket 16 eminimm
önceden 24 tük zaten düşürdük 16ya bikaç ay önce

Geri