DDR 4 ram arıyorum 2.el olur

Reaksiyon skoru
78
Gençler 16 yaşındayım güzel bir sistem toplama kararı aldim. Bütçem çok kısıtlı. Bir miktar para biriktirdim ve baktım ki olmuyor birikimi hemen kullanma kararına vardım. Elime para geçtikçe parça almaya çalışıyorum. Asusun B350 prime plus anakartını aldım 300tlye, ryzen 3 2200g aldım 500tlye, kasa ve power eski bir pcden kalma var onları kullanıcam. Bu parçaların hepsi 2.el hicbiri sıfır değil. Geçen ay sıfır ram almak için okul harçlığımı biriktirmeye başladım şuan 200e yakın param var. Ve daha 120gb ssd de almam lazım. Geçen hafta 270tl olan 8gb ram bu hafta 330tl olmuş napıcam bilmiyorum. 2.el piyasasında biraz dolaştım ve çoğunun sıfırı ile aynı fiyatts olduğunu gördüm. 4+4gb 2400mhz ram buldum 1 adet 4gb alıcam ondan 150tlye adamın cevap vermesini bekliyorum. Foruma sorayım dedim bütçem düşük bana 2.el ram ayarlayabilecek birisi varmı diye. Eğer yasak ise konuyu hemen kaldırabilirim.

Gençler 16 yaşındayım güzel bir sistem toplama kararı aldim. Bütçem çok kısıtlı. Bir miktar para biriktirdim ve baktım ki olmuyor birikimi hemen kullanma kararına vardım. Elime para geçtikçe parça almaya çalışıyorum. Asusun B350 prime plus anakartını aldım 300tlye, ryzen 3 2200g aldım 500tlye, kasa ve power eski bir pcden kalma var onları kullanıcam. Bu parçaların hepsi 2.el hicbiri sıfır değil. Geçen ay sıfır ram almak için okul harçlığımı biriktirmeye başladım şuan 200e yakın param var. Ve daha 120gb ssd de almam lazım. Geçen hafta 270tl olan 8gb ram bu hafta 330tl olmuş napıcam bilmiyorum. 2.el piyasasında biraz dolaştım ve çoğunun sıfırı ile aynı fiyatts olduğunu gördüm. 4+4gb 2400mhz ram buldum 1 adet 4gb alıcam ondan 150tlye adamın cevap vermesini bekliyorum. Foruma sorayım dedim bütçem düşük bana 2.el ram ayarlayabilecek birisi varmı diye. Eğer yasak ise konuyu hemen kaldırabilirim.
Konuyu Technopat'a açın orada serbest.

hangi ram alınabilir sorabilirsin ama adamdan satış yapmasını istiyorsan yasak dostum

sahibinden de bak karar verip bu forumda sor

Konuyu bütçeni belirterek bu bütçede 2. el hangi ramler uygun olur tarzında yenilersen, sonrasında 2. el satış platformlarında o ürünleri incelersen senin için daha iyi olur dostum

Kanka buna bakabilirsin.
Birde gaming gecesinde cuma günü 255tlye ram geliyor.

Konuyu bütçeni belirterek bu bütçede 2. el hangi ramler uygun olur tarzında yenilersen, sonrasında 2. el satış platformlarında o ürünleri incelersen senin için daha iyi olur dostum
Dostum 2.el satış platformlarında sıfırından daha pahalı ürünler. Çünkü pazarlıkla sıfır fiyatına denk getirmeye çalışıyorlar. Hemde ürünler en az 1 senelik

Dostum 2.el satış platformlarında sıfırından daha pahalı ürünler. Çünkü pazarlıkla sıfır fiyatına denk getirmeye çalışıyorlar. Hemde ürünler en az 1 senelik
Evet tıpkı dediğiniz gibi. Fakat ben 2. el satış platformları derken genel bi isim olarak kullandım onu. Sadece sahibinden falan değil de, satışa izin veren forumlar, telegram grupları, discord sunucuları vsvs.

Evet tıpkı dediğiniz gibi. Fakat ben 2. el satış platformları derken genel bi isim olarak kullandım onu. Sadece sahibinden falan değil de, satışa izin veren forumlar, telegram grupları, discord sunucuları vsvs.
Benim bildiğim sahibinden ve letgo var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka buna bakabilirsin.
Birde gaming gecesinde cuma günü 255tlye ram geliyor.
Ya sıkıntı şu. İzmirde oturuyorum ve depremden dolayı okullar tatil. Okul olmadığı için para da ayiramıyorum. Ve gün geçtikçe fiyatlara zamlar binmeye devam ediyor. Bende bayadır kendime pc toplamak için uğraşıyorum. Ssd alim diyorum 120gb ssd 170 TL olmuş ve bu ssd James Donkey. Adata almak istiyorum ama 190 200tl. 20 30 tl fark var kardeşim onda ver bir zahmet demeyin lutfen bütçem olmadığı için bu kadar uğraş içindeyim. En uygun nerde bulabilirim nerden tasarruf yapabilirim diye sürekli cabalıyorum

Son düzenleme:
Benim bildiğim sahibinden ve letgo var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya sıkıntı şu. İzmirde oturuyorum ve depremden dolayı okullar tatil. Okul olmadığı için para da ayiramıyorum. Ve gün geçtikçe fiyatlara zamlar binmeye devam ediyor. Bende bayadır kendime PC toplamak için uğraşıyorum. Ssd alim diyorum 120gb ssd 170 TL olmuş ve bu ssd James Donkey. Adata almak istiyorum ama 190 200tl. 20 30 TL fark var kardeşim onda ver bir zahmet demeyin lutfen bütçem olmadığı için bu kadar uğraş içindeyim. En uygun nerde bulabilirim nerden tasarruf yapabilirim diye sürekli cabalıyorum
Kanka derdini anlıyorum.
Ama yapabilecek pek bir şey yok.
Olmadı 500gb wd blue harddisk var 11.11 de 148 TL'ye düşüyor.
Onu alırsın.

Geri