900₺'ye Kadar OC Potansiyelli Ram Tavsiyesi

Evet bu. Ama duyduğuma gore RGB' si çok iyi değilmiş. Kafanıza göre farketmez alabilirsiniz.
Rgb'siz olan modeli bana yaklaşık 730₺ gibi bir fiyata gelecek. Bunlar daha şık geldi gözüme ve 40₺ daha pahalılar, iyi bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RGB'siz olan modeli bana yaklaşık 730₺ gibi bir fiyata gelecek. Bunlar daha şık geldi gözüme ve 40₺ daha pahalılar, iyi bence.
Stokta sadece 1 adet var ya, bunu da kaçırdık.

RGB'siz olan modeli bana yaklaşık 730₺ gibi bir fiyata gelecek. Bunlar daha şık geldi gözüme ve 40₺ daha pahalılar, iyi bence.

Stokta sadece 1 adet var ya, bunu da kaçırdık.
RGB olmayanı alabilirsin.

O anakartla zaten olmaz o iş, unut onu sen onu.
Bence önce yükseltmeni yap sonra RAM' e dönersin.

Niye olmasın? 4400' e yolu var
Kağıt üstünde 4400 olsa da anakart buna elverişli değil. O anakart iyi değil, bu kadar.

Olduğu kadar, en azından bendekilerden iyi olacaktır. İşlemciye Oc yapamıyorum, Ramlere Oc yapamıyorum. Sıkıldım artık :)
O zaman şöyle yap GSkill yeni RAM' ler çıkaracak, Samsung B- Die, gecikme değerleri düşük, Frekans hızları ise yüksek.

Son düzenleme:
Kağıt üstünde 4400 olsa da anakart buna elverişli değil. O anakart iyi değil, bu kadar.

O zaman şöyle yap GSkill yeni RAM' ler çıkaracak, Samsung B- Die, gecikme değerleri düşük, Frekans hızları ise yüksek.
B-die olacaksa çok pahalı olur onlar, beni aşabilirler.

@RevDeisDou Bunlar nasıl hocam ?

Rahatça 4400 kullanıyorum yarın bu konuda sonuçları paylaşırım. Ama aktif ayarım 3733 CL16. Ryzen için.

B-die olacaksa çok pahalı olur onlar, beni aşabilirler.

@RevDeisDou Bunlar nasıl hocam ?
Alıcaksan stok ayarda kullanırsın Corsair olanları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri