Parzival97
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 960
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ballistix RGB olanlarda E Die var
Ona bir bakayım, daha çok hoşuma gitti. Teşekkürler.E-Die. D9VPP
Ballistix RGB olanlarda E Die var
Ona bir bakayım, daha çok hoşuma gitti. Teşekkürler.E-Die. D9VPP
Vatanda 2x8' i 800 lira olması lazımdı.Ona bir bakayım, daha çok hoşuma gitti. Teşekkürler.
https://www.vatanbilgisayar.com/cru...rgb-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-pc-ram-46656.htmlVatanda 2x8' i 800 lira olması lazımdı.
Evet bu. Ama duyduğuma gore RGB' si çok iyi değilmiş. Kafanıza göre farketmez alabilirsiniz.
Rgb'siz olan modeli bana yaklaşık 730₺ gibi bir fiyata gelecek. Bunlar daha şık geldi gözüme ve 40₺ daha pahalılar, iyi bence.Evet bu. Ama duyduğuma gore RGB' si çok iyi değilmiş. Kafanıza göre farketmez alabilirsiniz.
Stokta sadece 1 adet var ya, bunu da kaçırdık.RGB'siz olan modeli bana yaklaşık 730₺ gibi bir fiyata gelecek. Bunlar daha şık geldi gözüme ve 40₺ daha pahalılar, iyi bence.
RGB olmayanı alabilirsin.RGB'siz olan modeli bana yaklaşık 730₺ gibi bir fiyata gelecek. Bunlar daha şık geldi gözüme ve 40₺ daha pahalılar, iyi bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Stokta sadece 1 adet var ya, bunu da kaçırdık.
Şimdilik o modele bakıcam, acelem yok zaten. Farklı bir model bulursam danışırım size.RGB olmayanı alabilirsin.
Niye olmasın? 4400' e yolu varO anakartla zaten olmaz o iş, unut onu sen onu.
Bence önce yükseltmeni yap sonra RAM' e dönersin.
Olduğu kadar, en azından bendekilerden iyi olacaktır. İşlemciye Oc yapamıyorum, Ramlere Oc yapamıyorum. Sıkıldım artıkO anakartla zaten olmaz o iş, unut onu sen onu.
Bence önce yükseltmeni yap sonra RAM' e dönersin.
Kağıt üstünde 4400 olsa da anakart buna elverişli değil. O anakart iyi değil, bu kadar.Niye olmasın? 4400' e yolu var
O zaman şöyle yap GSkill yeni RAM' ler çıkaracak, Samsung B- Die, gecikme değerleri düşük, Frekans hızları ise yüksek.Olduğu kadar, en azından bendekilerden iyi olacaktır. İşlemciye Oc yapamıyorum, Ramlere Oc yapamıyorum. Sıkıldım artık![]()
B-die olacaksa çok pahalı olur onlar, beni aşabilirler.Kağıt üstünde 4400 olsa da anakart buna elverişli değil. O anakart iyi değil, bu kadar.
O zaman şöyle yap GSkill yeni RAM' ler çıkaracak, Samsung B- Die, gecikme değerleri düşük, Frekans hızları ise yüksek.
www.n11.com
Rahatça 4400 kullanıyorum yarın bu konuda sonuçları paylaşırım. Ama aktif ayarım 3733 CL16. Ryzen için.Kağıt üstünde 4400 olsa da anakart buna elverişli değil. O anakart iyi değil, bu kadar.
O zaman şöyle yap GSkill yeni RAM' ler çıkaracak, Samsung B- Die, gecikme değerleri düşük, Frekans hızları ise yüksek.
Alıcaksan stok ayarda kullanırsın Corsair olanları.B-die olacaksa çok pahalı olur onlar, beni aşabilirler.
![]()
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 2x8 3200 mHz DDR4 RAM CMW16GX4M2C3200C16 Fiyatı
Corsair 16gb (2X8GB) Vengeance Ddr4 3200mhz Cl16 Rgb Pro Led Dual Kit Pc Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
@RevDeisDou Bunlar nasıl hocam ?