DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,894
Güzel rehber olmuş
Ya IPS ya TN dedimTN alacaksın? Şu an tüm düşüncelerim değişti... VA ile TN yi karşılaştırmak bile saçma bnece hem renkler anlaşılıyor hem de FPS için ideal.
Peki peki öyle alın...Ya IPS ya TN dedim
VA panellerde Curved olanlarda ışık sızması oluyor
Eğer ghosting olmasın diye garantiye alayım sadece CS Valo oynarım dersen TN alırsın
Sana öyle geliyorMesela benim için isterse ms 100 olsun sıkıntı değil oyun oynamadığım için.
Okuduğunu anladığına emin misin?Peki peki öyle alın...
Peki peki öyle alabilirsiniz.Sana öyle geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Okuduğunu anladığına emin misin?
Diyorum ki;
Sadece FPS oynayan adam TN alır renkle işi yok
Hikayeli ve FPS oynayan ise IPS alır
VA her zaman son seçenek olmalı. Işık sızması gibi şikayetler bolca var. Bu yüzden önermiyorum. Bilmem anladın mı.
VA panelde genel olarak böyle bir sorun varPeki peki öyle alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
göz önüne bulundurun. VA bence can kurtaran bir paneldir. Hem oyun hem de günlük kullanımda göz kanamasına engel olmak için birebirdir tüm VA lar curved mi? Araştırmadım da.
“Anlamakta güçlük çekiyorsun“ cümlesini bir daha görürsem emin ol hiç bir yazını ciddiye almayacağımVA panelde genel olarak böyle bir sorun var
Curved olanlarda daha fazla
Sen sadece CS tarzı oyunlar oynasan renkle işin yok abi renkle işin ne? Git TN al.
Hikayeli ve CS tarzı oynarsan da IPS alırsın profesyonel değilsen ki pro olsan tek tip oyun oynarsın sadece
VA riskli bir panel. Ama anlamakta güçlük çekiyorsun galiba. Okuduklarımı gözden geçir.
Almazsan alma ne yapayım? Açıklıyorum nedenleriyle söylüyorum.“Anlamakta güçlük çekiyorsun“ cümlesini bir daha görürsem emin ol hiç bir yazını ciddiye almayacağımsen okumayı bilmiyorsan bir şey demek istemiyorum da.
iyi forumlarAlmazsan alma ne yapayım? Açıklıyorum nedenleriyle söylüyorum.
"Anlamakta güçlük çekiyorsun"
Çok da umrumda değil açıkçası ciddiye alıp almaman
Dediğim gibi tek etken MS değilAçıkçası yazan MS değerlerine pek takılmayın. Çok üst seviye bir monitör değilse 1 MS yazsa bile deli gibi ghosting oluyor.