- En İyi Cevap
- 36
- Reaksiyon skoru
- 11,991
Anakartınız ve işlemciniz nedir? Ayrıca anakartı aldığınız yer neresi?Topladım tuşa bastım, beyaz cpu ışığı yanıyor görüntü gelmiyor. İlk defa açmaya çalıştım.
Anakartınız ve işlemciniz nedir? Ayrıca anakartı aldığınız yer neresi?Topladım tuşa bastım, beyaz cpu ışığı yanıyor görüntü gelmiyor. İlk defa açmaya çalıştım.
RTX 3070 Palit, Ryzen 5 5600x, B550-A PRO, 16(2X8)GB Apacer Panther, MSI 100R, 800W 80+ PSU, Kingston A2000 SSD, AOC 2K 144Hz Monitör, G102 LightSync, Corsair HS50Anakartınız ve işlemciniz nedir? Ayrıca anakartı aldığınız yer neresi?
Bazılarında var diye biliyorum.Flash BiOS öbür marka anakartlarda varmı?
MSI' a bir daha aşık olmak için bir sebep daha.Bazılarında var diye biliyorum.
MSI'dan bir daha soğumak için de bir neden söylüyüm:MSI' a bir daha aşık olmak için bir sebep daha.![]()
Tekinik desteği aradım. Başka işlemciyle deneyin deyip kapattılar.MSI'dan bir daha soğumak için de bir neden söylüyüm:
Monitörüm G-Sync'te bazı sorunlar yaşıyordu. MSI Global'in desteğine yazdım. Bana verdikleri cevap "Nvidia'nın kendi listesinde olmadığı için sorun olabilir". Doğal olarak ben de "O zaman neden öyle pazarlıyorsunuz?" diye sordum. Ayrıca İngilizceleri berbat. Gerçekten rezil.
AMD kartım olsa bir de onunla denerim aslında. FreeSync'de sıkıntı olursa o zaman ne derler ki? 4000 TL monitöre verdim, şu verdikleri desteğe bak.
Msı dan bende aynı sorunları çektim monitörleri gerçekten berbat Msı=PişmanlıkMSI'dan bir daha soğumak için de bir neden söylüyüm:
Monitörüm G-Sync'te bazı sorunlar yaşıyordu. MSI Global'in desteğine yazdım. Bana verdikleri cevap "Nvidia'nın kendi listesinde olmadığı için sorun olabilir". Doğal olarak ben de "O zaman neden öyle pazarlıyorsunuz?" diye sordum. Ayrıca İngilizceleri berbat. Gerçekten rezil.
AMD kartım olsa bir de onunla denerim aslında. FreeSync'de sıkıntı olursa o zaman ne derler ki? 4000 TL monitöre verdim, şu verdikleri desteğe bak.
İşte bahsettiğim şey bu. MSI desteği rezalet.Tekinik desteği aradım. Başka işlemciyle deneyin deyip kapattılar.
Görüntüsü vs güzel ama hiçbir şekilde yardım etmiyorlar.Msı dan bende aynı sorunları çektim monitörleri gerçekten berbat Msı=Pişmanlık
Dostum işte her şey yapıyorum ama ışıklar düzenli olarak yanmıyor kalıyor öyle. Birazdan videosunu atacağım.Flashback desteği USB 2.0 ve 2GB'dan küçük belleklere var. Diğer bellekelrde çalışma olasılığı düşük. MSI.ROM olarak değiştirdikten sonra desteklenen porta takın ve tuşa basın. Beyaz LED, kırmızı LED düzenli olarak yanıp sönerse tamamdır. Eğer belleğin arkasında ışık varsa o da düzeli yanıp sönecektir. 5 6 dakika kadar sonra sıkıntısız şekilde BIOS güncellenmiş olur.
İşlemciyi söküp Flash BIOS denedin mi?Dostum işte her şey yapıyorum ama ışıklar düzenli olarak yanmıyor kalıyor öyle. Birazdan videosunu atacağım.
videosunu attımİşlemciyi söküp Flash BIOS denedin mi?
Başka USB bellek var mı?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
videosunu attım