İnternet Servis Sağlayıcısı Önerileriniz

Şuan için TT yalın 16mbps servisini 2011 den beri kullanıyorum fakat farklı bi operatöre geçmek istiyorum operatörlerle yaşadığınız iyi ve kötü durumları paylaşırsanız sevinirim Not: 2011 den beri hız dışında bi sorun yaşamadım
Altyapında VDSL desteği ve santrale olan uzaklığın 1000m altıysa en yüksek hızları sana Turknet sunacaktır.

bulunduğum bölgede hizmet vermiyorlar
Kablonet kullanıcısıyım yaklaşık 5 senedir herhangi bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmeti olsun hız düşünce hemen düzeltilmesi olsun sadece yılda 2 kere bakım oluyor bulunduğum mahallede bunuda sms ile bildiriyorlar.

Altyapında VDSL desteği ve santrale olan uzaklığın 1000m altıysa en yüksek hızları sana Turknet sunacaktır.
maalesef onlar da 16 mbps sunuyor en yüksek millenicom sundu şuan için 38 mbps ile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah abinin yorumlarını da bir izlemeni isterim dostum.
izlemiştim adsl hizmette müşteri hizmetleri olmadıktan sonra pek anlamı kalmıyor apartman da olsaydım bi şekilde geçerdim

maalesef onlar da 16 mbps sunuyor en yüksek millenicom sundu şuan için 38 mbps ile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

izlemiştim adsl hizmette müşteri hizmetleri olmadıktan sonra pek anlamı kalmıyor apartman da olsaydım bi şekilde geçerdim
Yalnız yorumumda santrale olan uzaklık dedim. Nereye vermiyor? Eğer 1000m altı yakındaysa hız başvurusu yaptığın zaman 1 hafta içinde hallediyorlar.

Turknet kullanıyorum. Altyapı Türk Telekom'un elinde olduğu için hangi firmadan aldığınız fark etmiyor. Bulunduğunuz bölgede ve iç tesisat da herhangi bir sorun yoksa, müşteri hizmetlerine gerek kalmıyor.

Göknet kullanıyorum. 35 mbps download - 5 mbps upload yapabiliyorum. İndirmede 4.9mb/s gibi gayet tatmin edici bir hızım var. Yoğunluklarda bazen can sıkıcı şekilde yavaşlıyor ama yavaş dediğim de 16mbps ye iniyor. Hıza alışınca o bile yavaş geliyor. Bence uygun.

Turkcell Kardeş Süper Hele Tel Hattın Türkcell se Bak Süper Kampanya Var

Geri