İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim?

ama istesem yaparım desemde program biraz kolaya kaçmış
Ben robloxa 3yil önce başlamıştım arkadasimla oynadık sonra ben builders club diye bir şey aldım onla 1ay boyunca elbise tasarladım ve satıyorum şuan her ay 70tl falan kazanıyorum ama önermem yani

Ben robloxa 3yil önce başlamıştım arkadasimla oynadık sonra ben builders club diye bir şey aldım onla 1ay boyunca elbise tasarladım ve satıyorum şuan her ay 70tl falan kazanıyorum ama önermem yani
ne güzel işte bulmuşsun yolu ben hayla bulamadım

Ben Bir Bilgisayar Almak İstiyorum Ve Babamın Gücü Yetmediğinden Ve Beni Çalıştırmadıkları İçin Böyle Bi Konu Açayım Dedim Yardımcı Olursanız Sevinirim .
knk valla en kolayından paso discord serverı yapıp satıyorum onu deneyebilirsin çok zahmetli de değil

Uzun süredir Yandex'in servisi olan Toloka'yı kullanıyorum. Haritalardan mekana gidip oranın fotoğraflarını çekiyorsunuz. Yaşadığınız çevreye göre bu görevler değişiklikler gosterebiliyor. Bir görev (0.30$) tekabül ediyor. Dilersenizde bilgisayardan oturup görev yapabiliyorsunuz. 1 Ayda 120 TL'yi geçik para kazandım. Parayıda çekerken Papara kullandım.

Uzun süredir Yandex'in servisi olan Toloka'yı kullanıyorum. Haritalardan mekana gidip oranın fotoğraflarını çekiyorsunuz. Yaşadığınız çevreye göre bu görevler değişiklikler gosterebiliyor. Bir görev (0.30$) tekabül ediyor. Dilersenizde bilgisayardan oturup görev yapabiliyorsunuz. 1 Ayda 120 TL'yi geçik para kazandım. Parayıda çekerken Papara kullandım.
teşekkür ederim hemen bakıyorum

Uzun vadeli gelir kaynağı istiyorsan Metin 2 , Knight vb. oyunlarda item al sat yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri