Artık Cidden Bıktım!

dolaroldu8tl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,669
Bıktım artık dershaneden. Her gün deneme sınavı sınavlara son gün haber veriyorlar çalısamıyorum ulan sınavda ne çıkacağı belli değil ne sınavı belli değil nasıl sorular belli değil YETER LAN YETER bende insanım ağlamak üzereyim ya. Ailem zaten insan halinden anlamıyorlar! Lan daha 24 saat geçmemis önceki sınavı olalı. Bi 1 hafta önceden haber verinde çalısalım arkadas bıktım bıktım. Anneme bunu söylüyorum hııh çalısma o zaman sanki ne için gidyorsun o dershaneye. Senden hiçbisey olmaz BEN 4,5 YILDIR SANA TAKDİRSİZ KARNE GETİRMEDİM! Cidden bıktım artık ya. Gerçekten simdi diyeceksiniz "Sınavlar olsa onlara girecektin simdi sen sikayet ediyorsun" demeyin cidden yoruldum her gün sabah 7'de kalkıyorum dershaneye gidiyorum hergün deneme sınavı oluyorum her gün canlı derslere giriyorum hatta geçtiğimiz aylarda okula da gidiyordum. Haftada tek bos günüm yoktu artık 1 günüm var diye hayatı bana zehir ediyorlar. Bi laf söylüyorum kırk cevap veriyorlar cidden sıkıldım. hocalar ne çıkacağını da söylemiyor sinir oluyorm!

EliLS7aXgAAEiRm.jpg

lise hayatını meslek liselerinde geçirmemek için küçük bir bedel

8 :( Biliyorum yolun basında sayılırım. Bi anlık sinirle açtım konuyu silme olsa güzel olurdu.😅
8 se çalışmak zorundasın aga sakın yatma yattığın an bi bakmışsın günler hıphızlı geçmiş zaten sınavına az kalmış çalışabilceğin kadar çalış bende o yıllarda çok triplere giriyodum ders çalışmıyodum falan ama sonradan pişman oldum dedim aslında ben çok çok manyak sonuçlar yaparmışım çalışmayan aklıma

8 se çalışmak zorundasın aga sakın yatma yattığın an bi bakmışsın günler hıphızlı geçmiş zaten sınavına az kalmış çalışabilceğin kadar çalış bende o yıllarda çok triplere giriyodum ders çalışmıyodum falan ama sonradan pişman oldum dedim aslında ben çok çok manyak sonuçlar yaparmışım çalışmayan aklıma
Hocam çalısıyorum zaten fakat ailem kabullenmiyor çalıstığımı. Mesela sınav olayım sınavdan yüksek alırsam sınav kolaydır.

Hocam çalısıyorum zaten fakat ailem kabullenmiyor çalıstığımı. Mesela sınav olayım sınavdan yüksek alırsam sınav kolaydır.
onlar için çalışmıyosun kendin için çalışıyosun aileni gram takma sen sadece netlere bak odana gir herşeyden kafanı temizle dersini çalış ondan sonra keyfine bak

onlar için çalışmıyosun kendin için çalışıyosun aileni gram takma sen sadece netlere bak odana gir herşeyden kafanı temizle dersini çalış ondan sonra keyfine bak
Haklısın. Matematik dısında netlerim hep 20/19 felan.

Haklısın. Matematik dısında netlerim hep 20/19 felan.
netlere bak ama konuların temelini anlamaya çalış yani bu konu ne anlatmak istiyor vs diye uzun uzun oku bi süre sonra beynine tık edicek ve diyceksinki heee bu böyleymiş çok daha basitmiş soru çeşidi ezberlersen sıkıntı sen konuyu anla istediği tarzda soru gelsin mantığını kullanıp yaparsın zaten bide kimseye aşık olma bu zamanda

Geri