Among us bedava indirme

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Zırto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,000
Steamda 5 tl var bende ama oyun 10 tl ıstıyor bende para yuklemeye üşeniyorum ama bedava alanlar varmıs among usu bilginiz varsa among usu internetten bedavaya virüssüz link atarsanız sevinirim

Forumda korsana destek yok.

Steamda 5 TL var bende ama oyun 10 TL ıstıyor bende para yuklemeye üşeniyorum ama bedava alanlar varmıs among usu bilginiz varsa among usu internetten bedavaya virüssüz link atarsanız sevinirim
Önce "Bluestacks" adlı telefon emülatörünü indir sonra Google Play Store'dan Among Us'ı bedavaya indirebilirsin.

Bedava indirince steamdan alanlar ile aynı sunucuya gireceğini mi düşünüyorsun? 5 TL çok büyük bir para değil. Yükle oyna. 10 TL için milletin hakkına girmeye gerek yok.

Steamda 5 TL var bende ama oyun 10 TL ıstıyor bende para yuklemeye üşeniyorum ama bedava alanlar varmıs among usu bilginiz varsa among usu internetten bedavaya virüssüz link atarsanız sevinirim
Forumda crack yasak hocam 5 TL yükleyip emeğin karşılığını ver o parayla çalışanın maaşı ödeniyor emek var oyunda

Bedava indirince steamdan alanlar ile aynı sunucuya gireceğini mi düşünüyorsun? 5 TL çok büyük bir para değil. Yükle oyna. 10 TL için milletin hakkına girmeye gerek yok.
ben steamdan aldım arkadaşlar crackli oynuyor aynı sunucuya giriliyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri