Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
2yıllık sözleşmeleri fesh etme hakkınız var.Annem bana sormayıp türk telekomla bir daha 2 yıllık sözleşme imzalamasaydı şu an 100d/100u alıyordum belkide![]()
2yıllık sözleşmeleri fesh etme hakkınız var.Annem bana sormayıp türk telekomla bir daha 2 yıllık sözleşme imzalamasaydı şu an 100d/100u alıyordum belkide![]()
1800 tl varsa bana verebilirsin :d2yıllık sözleşmeleri fesh etme hakkınız var.
2 Yıllık sözleşmelerin "Ücretsiz"1800 TL varsa bana verebilirsin :d
1-2 ay geçti yine de fesh ediyorlar mıdır ?2 Yıllık sözleşmelerin "Ücretsiz"
Taahhütünüz 24aylık ise evet.1-2 ay geçti yine de fesh ediyorlar mıdır ?
En iyisi müşteri hizmetlerini arayıp sorayım.İnşallah ücret almıyorlardır,hiç düşünmeden fesh ederim.Taahhütünüz 24aylık ise evet.
Arayıp sor eğer kesiyoruz derlerseEn iyisi müşteri hizmetlerini arayıp sorayım.İnşallah ücret almıyorlardır,hiç düşünmeden fesh ederim.
Şimdi anladım.Annem 2 yıllık daha imzalamadan önce bize cayma bedeli söylemişlerdi,6 ay falan kalmıştı o zaman.Demek ki bu yüzdenmiş.Yardımların için çok teşekkür ederim
Rica ederim,iyi günler.Şimdi anladım.Annem 2 yıllık daha imzalamadan önce bize cayma bedeli söylemişlerdi,6 ay falan kalmıştı o zaman.Demek ki bu yüzdenmiş.Yardımların için çok teşekkür ederim![]()
@Abdullah Hacıgül için de 16Mbps diyordu ama 88Mbps Download almış. Ana santrale ne kadar uzaksın o önemli.Bu ne demek oluyor ? 85 TL ye 100 down 50 upload alabiliyor muyum ?
Hat değerleri ne demek ?@Abdullah Hacıgül için de 16Mbps diyordu ama 88Mbps Download almış. Ana santrale ne kadar uzaksın o önemli.
Bence geç. 100Mbps'e kadar upload ve download alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstersen şimdiki modeminle bi hat değerlerini at inceleyelim.
hattının değerleri işte.Hat değerleri ne demek ?
Nereden bakıyoruz ?hattının değerleri işte.
DSL Bilgisi falan diye yazar.