dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
- Bütçe
- 650
arkadaşlar red switch olsun rgb olsun bilek destegi zorunlu degil onerileriniz nelerdir maks 650 olur kusuratlar olabilir sıkıntı olmaz
Kendim de kullanıyorum. Efsane kasım indirimine girmişMSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA'da.www.itopya.com
agalar cok sagolun kalibox switch varmiş nasıldır acabaalınabılırMSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA'da.www.itopya.com
@Tost Kayaoğluarkadaşlar red switch olsun RGB olsun bilek destegi zorunlu degil onerileriniz nelerdir maks 650 olur kusuratlar olabilir sıkıntı olmaz
hocam bi 50 daha artarsa bütçe kesinlikle bunu öneririm https://www.itopya.com/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/arkadaşlar red switch olsun RGB olsun bilek destegi zorunlu degil onerileriniz nelerdir maks 650 olur kusuratlar olabilir sıkıntı olmaz
kanka blue olmasa guzel klavye behocam bi 50 daha artarsa bütçe kesinlikle bunu öneririm https://www.itopya.com/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-RGB-mekanik-gaming-klavye/
daha ufak şeyler yokmu hocamCooler Master CK530 V2 TKL Red Switch İngilizce RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch İngilizce RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-UK ITOPYA'da.www.itopya.com
İroni mi ?daha ufak şeyler yokmu hocam
Keşke stok olsada alsamdaha ufak şeyler yokmu hocam
.Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch İngilizce RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch İngilizce RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-UK ITOPYA'da.www.itopya.com
Yurt dışından alabilirsinizKeşke stok olsada alsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
çok uzun sürer gelmesi ya bana acil lazım 1 hafta içindeYurt dışından alabilirsiniz