Sistemleri karşılaştırın.

Kusura bakmayin burda bu laf bana geliyor arkadas teknobiyotikteki bu sistem Alınır mı? diye baslatti konuyu bende sistemdeki bazi parcalari ozellestirerek boyle daha iyi olur dedim arkadas incehesaptaki sistemi ozellestirerek daha iyisini yapiyorsa eyvallah hicbir lafim yok ama bir onceki konuda gelmis bize hakaret ediyor beyfendi sonra bos bos yorum yapmayin diyor daha iyisini bulduysa onu alsin ben bana ne gösterildiyse onun uzerinden ozellestirme yaptim
Dostum kendi hayal dünyada yaşıyorsun, laflarına dikkat et.

Laflarina dikkat et diyen adam bana 1 onceki konuda hakaret ediyor 😅 gulecegim yoktu 10 yasindaki cocukla girdigimiz tartismaya bak
Ben sana hiçbir zaman laf etmedim, yorumlarına ve verdiğin tavsiyelere laf ettim. Sen gelmiş direk bana laf ediyorsun. Laubali laubali konuşuyor kişiliğime laf ediyor. Kendi kafanda beni çocuk diye aşağılıyorsun. Yazık. Daha fazla uzatma, kirletmeyelim konuyu.

Uzatmayın arkadaşlar

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alttaki sistem daha iyi

Ben sana hiçbir zaman laf etmedim, yorumlarına ve verdiğin tavsiyelere laf ettim. Sen gelmiş direk bana laf ediyorsun. Laubali laubali konuşuyor kişiliğime laf ediyor. Kendi kafanda beni çocuk diye aşağılıyorsun. Yazık. Daha fazla uzatma, kirletmeyelim konuyu.
Arada canim sikildikca giriyoruz foruma yeni hangi konu varsa bikac oneride bulunup cikiyorum normalde zaten moralim en dipte bide ustune sen geliyosun bosu bosuna vaktimi harcadigim seye bak hadi size kolay gelsin ama yöneticiler nerde bilmem hep aktif oluyorlardi genelde

Alttaki sistem daha iyi gibi.

Geri