Superonline Fiber İçin Geldiler !

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Evet dostlar.
Saat 19.01'i gösterdiğinde beni bir numara aradı. Abimiz keşif için gelmiş. Beni aradı sonra aşağı indim işte konuştuk fotoğraflar çekti.
O kişi sadece altyapının binaya kadar getirilmesinden sorumluymuş. Daha önce de keşif yapmışlar zaten. Şimdi bir daha geldiler. Yüz yüze görüştük tabii maskemiz de vardı.
Her şeyi anlattım. Buraların fotoğraflarını çekti ve bizim buradaki 6 bina için çalışmaları başlatacağını söyledi.
Önce işte bir kuruma mı ne bildirecekmiş sonra belediyeden izin alınınca da bizim arka mahalleden (30-40MT falan) fiberi getireceklermiş.
Şimdilik fotoğrafları vb. çektiler. Yarın süreç başlayacak. O abimizin numarası da var. Umarım Superonline fiber gelir.
Ki bizim belediye izin veriyor genelde. Umarım buna da izin verir.

Dostlar eğer geleceği kesinleşirse büyük ihtimal bunu yaşayacağım.

18 Nisan çarşamba:
Ekran Görüntüsü (432).png

Umarım şu fiber gelir ve TT'den taahhütümü iptal edebilirim bir şekilde.
Harbiden lan ben taahhüdü nasıl iptal edeceğim?
Vallahi Superonline fiber için Türk Telekom'u satacağım aklıma gelmezdi. Özür dilerim Türk Telekom...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

niye kimse bakmadı

Son düzenleme:
agab
Evet dostlar.
Saat 19.01'i gösterdiğinde beni bir numara aradı. Abimiz keşif için gelmiş. Beni aradı sonra aşağı indim işte konuştuk fotoğraflar çekti.
O kişi sadece altyapının binaya kadar getirilmesinden sorumluymuş. Daha önce de keşif yapmışlar zaten. Şimdi bir daha geldiler. Yüz yüze görüştük tabii maskemiz de vardı.
Her şeyi anlattım. Buraların fotoğraflarını çekti ve bizim buradaki 6 bina için çalışmaları başlatacağını söyledi.
Önce işte bir kuruma mı ne bildirecekmiş sonra belediyeden izin alınınca da bizim arka mahalleden (30-40MT falan) fiberi getireceklermiş.
Şimdilik fotoğrafları vb. çektiler. Yarın süreç başlayacak. O abimizin numarası da var. Umarım Superonline fiber gelir.

18 Nisan çarşamba:
Alıntıyı görüntüle

Vallahi Superonline fiber için Türk Telekom'u satacağım aklıma gelmezdi. Özür dilerim Türk Telekom...

niye kimse bakmadı
soru yok ondan bakılmamıştır

La 2 yıl var neredeyse. 900-1000 TL ücret çıkarırlar.

Parasını ver, et. :(
aga 3 ay önce mi ne aradığımda 1500 demişlerdi.
daha 1 yıl 4 ay 27 gün var.
adamlar altyapı işini 2021 hazirana kadar bitirse bile bi 700-800 gider.
çok para be.

aga 3 ay önce mi ne aradığımda 1500 demişlerdi.
daha 1 yıl 4 ay 27 gün var.
adamlar altyapı işini 2021 hazirana kadar bitirse bile bi 700-800 gider.
çok para be.
9 ay kala aramıştım. 900 küsür istediler.

Güzel la.
200 mbps'de göz ardı edilmez ama 100 download / 10 upload daha verimli olur gibi...
olm umarım getirirler.
50Mbps kullanmaktan yoruldum artık. VDSL Kullanmaktan da.
112'den fazla daire var getirirler dimi. getirirler de olm getirirler.

Evet dostlar.

18 Nisan çarşamba:
Alıntıyı görüntüle

niye kimse bakmadı
Oysa herkes öldürür sevdiğini...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001