sonunda itopya sesimi duydu

tunahangenç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,301
Siparişim için 6 gün bekletildikten sonra kargoya verilmediği için konu açtım içimdekileri söyledim yavaş çalıştıklarını falan. Konuyu açalı 20 dk falan olmuştur siparişim sevk edilmeye hazırmış şimdi baktım. İtopya sonunda sesimi duydu. Alırım bi h.o. (ama bu bir daha itopyadan bişey alıcağım anlamına gelmiyor xd)

Siparişim için 6 gün bekletildikten sonra kargoya verilmediği için konu açtım içimdekileri söyledim yavaş çalıştıklarını falan. Konuyu açalı 20 dk falan olmuştur siparişim sevk edilmeye hazırmış şimdi baktım. İtopya sonunda sesimi duydu. Alırım bi h.o. (ama bu bir daha itopyadan bişey alıcağım anlamına gelmiyor xd)
benim sesimi de duysunlar nasıl olacak o iş ?

Dostum 6 gün bence abartı bir bekleyiş değil, Covid dönemini ve adamların 1 günde 500'den sistem fazla sipariş aldığını hatırlatmak isterim.

Hayırlı olsunda bence normal bir süre

Dostum 6 gün bence abartı bir bekleyiş değil, Covid dönemini ve adamların 1 günde 500'den sistem fazla sipariş aldığını hatırlatmak isterim.
Hayırlı olsunda bence normal bir süre
hocam hepsiburadadan 1 güne kargom geldiği için bu 6 gün bana çok uzun ve saçma geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim sesimi de duysunlar nasıl olacak o iş ?
kaç gündür bekliyorsun

hocam hepsiburadadan 1 güne kargom geldiği için bu 6 gün bana çok uzun ve saçma geldi

kaç gündür bekliyorsun
Hepsiburada ile İtopya aynı büyüklükte şirketler değil, Hepsiburada'nın kendi kargo şirketi bile var.

Hepsiburada ile İtopya aynı büyüklükte şirketler değil, Hepsiburada'nın kendi kargo şirketi bile var.
tamam burda haklısın ama 2. mağazalarını açtılar yani 6 gün bekletmeleri için mantıklı bir sebep yok ben böyle düşünüyyorum klavye ve mouse yani bu pc almadım pc alsam beklerim sıkıntı değil

1 2 gün daha bekle onaylanır

o zaman ona göre kişi çalıştırmaları gerek, müşteriyi kazanmanın en iyi yolu hız..
İtopya bunu tercih etmiyor, bunun farkındayız da.
Adamlar Vatan gibi bir şirket olma yoluna gidiyor, daha yerel olmak için mağazalar açıyor bunları yaparken müşteri memnuniyeti azalıyor ama onların tercihi.
6 gün gerçekten hiçbir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,010
Üyeler
188,510
Son üye
efebesen
Geri