İTOPYA REZALETTİ !!!!!

Hazır sistemse montaj yapıyorlardır. Zaten indirim günleri şuan. 6 gün kargoya vermemeleri çok normal

İtopya'nın kargoya verme me sorunu ? 6 gün oldu ve hala şiparişim kargoya verilmedi. Şikayet vara yazdım, mail attım, aradım ama bir türlü geri dönüş alamdım.
Da4 aldıysan normaldir

İtopya'nın kargoya verme me sorunu ? 6 gün oldu ve hala şiparişim kargoya verilmedi. Şikayet vara yazdım, mail attım, aradım ama bir türlü geri dönüş alamdım.
Benimde 5-6 oldu en geç çarşamba elinde olur dediler sordum burdan mailde attım

Donanım arşivi yeni sistem çıkardı adamlar 2 günde 500 sipariş sadece ondan aldılar normal değil mi ?

Bende monitör ve ram almıştım 10 günde getirmişlerdi zaten indirim yoksa bılaşmıcan itopyaya

Donanım arşivi yeni sistem çıkardı adamlar 2 günde 500 sipariş sadece ondan aldılar normal değil mi ?
yalnız da4 den önce yani cuma günü verdim ben şiparsi fakat sadece bi anakart göndermek bu kadar zor olmasa gerek. Bari geri dönüş yapsalar adamlar yayıncılara ve youtuberlara iyi reklam yapıyor ama müşteriye kötü muhamele gösteriyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rezalet değil sabırsızlık bu.
Adamlar satın alırken 7 iş gününe kadar kargolanır diyor. İstemiyorsanız başka yerden alsaydınız.
Mallesef 3 ile 5 gün arası kargo denildi 1 hafta olucak ama daha ses yok bari iletişim halinde olsalar tamam 1 ayda beklerim ama beni üzen hiç umurlarında değilmişiz gibi yapmarları :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,598
Üyeler
188,625
Son üye
hakivulcan
Geri