BlueSheytans
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
İtopya'nın kargoya verme me sorunu ? 6 gün oldu ve hala şiparişim kargoya verilmedi. Şikayet vara yazdım, mail attım, aradım ama bir türlü geri dönüş alamdım.
Yoğunluk olduğu için beklemen gerek bromİtopya'nın kargoya verme me sorunu ? 6 gün oldu ve hala şiparişim kargoya verilmedi. Şikayet vara yazdım, mail attım, aradım ama bir türlü geri dönüş alamdım.
Da4 aldıysan normaldirİtopya'nın kargoya verme me sorunu ? 6 gün oldu ve hala şiparişim kargoya verilmedi. Şikayet vara yazdım, mail attım, aradım ama bir türlü geri dönüş alamdım.
Rezalet değil sabırsızlık bu.
Adamlar satın alırken 7 iş gününe kadar kargolanır diyor. İstemiyorsanız başka yerden alsaydınız.
Sadece anakart aldım montajlık değil.Hazır sistemse montaj yapıyorlardır. Zaten indirim günleri şuan. 6 gün kargoya vermemeleri çok normal
Sadece anakartDa4 aldıysan normaldir
Benimde 5-6 oldu en geç çarşamba elinde olur dediler sordum burdan mailde attımİtopya'nın kargoya verme me sorunu ? 6 gün oldu ve hala şiparişim kargoya verilmedi. Şikayet vara yazdım, mail attım, aradım ama bir türlü geri dönüş alamdım.
Donanım arşivi yeni sistem çıkardı adamlar 2 günde 500 sipariş sadece ondan aldılar normal değil mi ?İtopya'nın kargoya verme me sorunu ? 6 gün oldu ve hala şiparişim kargoya verilmedi. Şikayet vara yazdım, mail attım, aradım ama bir türlü geri dönüş alamdım.
yalnız da4 den önce yani cuma günü verdim ben şiparsi fakat sadece bi anakart göndermek bu kadar zor olmasa gerek. Bari geri dönüş yapsalar adamlar yayıncılara ve youtuberlara iyi reklam yapıyor ama müşteriye kötü muhamele gösteriyorDonanım arşivi yeni sistem çıkardı adamlar 2 günde 500 sipariş sadece ondan aldılar normal değil mi ?
Mallesef 3 ile 5 gün arası kargo denildi 1 hafta olucak ama daha ses yok bari iletişim halinde olsalar tamam 1 ayda beklerim ama beni üzen hiç umurlarında değilmişiz gibi yapmarlarıRezalet değil sabırsızlık bu.
Adamlar satın alırken 7 iş gününe kadar kargolanır diyor. İstemiyorsanız başka yerden alsaydınız.