Wifi ile mouse çakışıyo

LastXeon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
583
kablosuz mouse aldım smx-r12 ilk tatığımda arada sırada takılmar oluyordu ürün bozuk zannediyorudum notebook olduğu için odamdan içeri gittim ve mouse düzgün çalışmaya başladı fakat wi fi gidiyor bu seferde mouse farklı cihazlara bağladım telefon gibi taktığım anda bizim internet ve komşunun interet gidiyor ve şifresini bilmediğim için büyük ihtimal bize yakın olan komşularımında interneti gidiyodur ben nasıl bir sorun anlamadım mouse bozuk değil anladığım kadarıyla ama alıcı ile verici arasında bi sapma var galiba yardımcı olursanız sevenirim yoksa zaten mouse iade edip bir kablolu mouse alacağım ama hiç kabloyla uğraşmakda istemiyorum lütfen yardım edin.

he bu arada bazen net bir şekilde çalışıyor fakat arada sırada takılıyor mouseda wifi ağlarının en az çeken yerine götürdürdüm ve bu sefer mouse nerdeyse hiç takılmadı

aynı sorunu kablosuz klavye ile yaşıyorum nasıl çözebilirim bazen oyunlarda felan yürüyemez hale geliyorum o kadar vahim durum
aynı şekilde modem arayüzünden kanal ayarlaması yapın. hangi kanalda bu sorunu yaşamazsanız onu kullanın.
genellikle bu cihazlar 1 numaralı kanalı kullanır diye biliyorum ondan sırasıyla 13-12-11 hepsini deneyin.
diğer kablosuz ağlardan da uzak olsun.

https://donanimarsivi.com/forum/konu/kolayca-modem-wifi-hizi-arttirma-yoentemi.165848/

Bu rehberdeki aşamaları uygulayın.
Bu sayede sorununuz çözülecektir.
Kablosuz Kulaklık İle Denendi, @Emir Şensoydan Tarafından Onaylandı.
malesef hayla çözemedim şimdilik bilgisayar masasının altında wifi sinyali çekmiyorgaliba ordan haraket etirebiliyorum acaba bu modeme yaptığımızı mouse yapamazmıyız yani onun kanalını değiştiremeyizmi

malesef hayla çözemedim şimdilik bilgisayar masasının altında wifi sinyali çekmiyorgaliba ordan haraket etirebiliyorum acaba bu modeme yaptığımızı mouse yapamazmıyız yani onun kanalını değiştiremeyizmi
Olmuyor diye biliyorum.
Ayrıca tüm kanallarda deneyin.

ben kanal değiştirsem bile komşumun wifi etkiliyor nedense oda benim wifi den iyi çekiyor
Tamam bakın illa ki daha iyi çekecek bir kanal vardır.
Rehberdeki tüm adımları eksiksiz bir şekilde yapın hepsini teker teker deneyin en az kablosuz ağın olduğu kanalı seçin.
Hepsini rehberde anlattım.

toplam 13 kanal var biraz zaman alıcak ama hepsini deneceğim denediğim kanalar 11 programında önerdiği kanalda 11 idi ondan sonra 1 6 10 vs vs bütün kanaları denedikten sonra yazacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan int biada kesemem whatsappdan annem konuşuyor ve abim pubg mobile onuyor kesersem anladınız siz gece geç vakite deneyeceğim teşekürler yardımın için

Son düzenleme:
Tamam bakın illa ki daha iyi çekecek bir kanal vardır.
Rehberdeki tüm adımları eksiksiz bir şekilde yapın hepsini teker teker deneyin en az kablosuz ağın olduğu kanalı seçin.
Hepsini rehberde anlattım.
kanaları denedim hayla aynı sorun var malsef mousen kanal ayarı yokmudur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geri iade edicem galiba kablolu mouse alıcam

Geri