5600XT FİYATI DAHA DÜŞER Mİ?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
812

Arkadaşlar almak istiyorum fakat fiyatı daha fazla düşer mi ? ucuz bir model değil değerinden biraz daha pahalı Ekim ayında 2.900TL ye satılmış 1-2 gün içinde daha indirime girme olasılığı var mı sizce ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/...df46-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,705264064.html kardeşim neden vatan gir burdan al keyfine bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/ekran-karti/...df46-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,705264064.html kardeşim neden vatan gir burdan al keyfine bak

Ama aynı modeller değil en performanslı ve soğutma konusunda en iyi modeli GAMiNG X modeli

MSI AMD tarafında pek başarılı değil.

XFX ve Sapphire'e bak bence.
XFX pek iç açıcı değil Sapphire olabilir ama MSİ ın gaming x modeli kadar iyi değil yinede soğutması da performansıda

Arkadaşlar almak istiyorum fakat fiyatı daha fazla düşer mi ? ucuz bir model değil değerinden biraz daha pahalı Ekim ayında 2.900TL ye satılmış 1-2 gün içinde daha indirime girme olasılığı var mı sizce ?
Bu ekran kartında termal pedler ile ilgili bir sorun vardı diye hatırlıyorum

Bu ekran kartında termal pedler ile ilgili bir sorun vardı diye hatırlıyorum
tüm incellemelerini ziledim ve herhangi bir sıkıntısı yok.

Vatanda 2800 liraya MSI'nin 5600 xt Gaming MX modeli var.
Evet almışken GAMİNG X modelini almak istiyorum duruşu olsun her şeyi daha farklı fps konusunda da daha iyi.

@Furkan Aslan bu kart mıydı ? Termal pedlerinde sorun olan yoksa 5700xt olan mıydı ?

Ama aynı modeller değil en performanslı ve soğutma konusunda en iyi modeli GAMiNG X modeli

XFX pek iç açıcı değil Sapphire olabilir ama MSİ ın gaming x modeli kadar iyi değil yinede soğutması da performansıda
Performans olarak hiçbir fark yok, soğutma olarak Sapphire daha iyi.

5600XT sağlam ya, 5700 ve 5700XT sorunlu sadece.
Evet iyice araştırdım bend ebir sıkıntı görmedim.Fiyatı sizce iyi mi? yoksa inmesini bekleyeyim mi ? 2 ay önce 2.800 civarına satılmış.

5600xt nin tüm model farkları. Msi Gaming X e biri bi şey mi dedi??????? sapphire xfx karşısında duramaz

Geri