5600XT FİYATI DAHA DÜŞER Mİ?

5700XT bu. 5600XT bambaşka.
+ katılıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5600xt nin tüm model farkları. Msi Gaming X e biri bi şey mi dedi??????? sapphire xfx karşısında duramaz
Kesinlikle katılıyorum.MSİ Gaming X modeli bambaşka o konuda

Şimdi açık açık konuşalım 3000tl üstüne 5600XT alınmaz. RTX2060 bakılabilir bence, tam bütçe nedir?
ortalama 2.800-2.900. Bu modelin bir iki güne daha uygun fiyata inip inmeyeceğini örenmeye çalışıyorum. 3.000 e de razıyım ama 3.100 artık inanılmaz bir sınırı aşıyor.

Şimdi açık açık konuşalım 3000tl üstüne 5600XT alınmaz. RTX2060 bakılabilir bence, tam bütçe nedir?
Bu fiyata bana ya al de ya da alma de.3100TL.

Son düzenleme:
+ katılıyorum

Kesinlikle katılıyorum.MSİ Gaming X modeli bambaşka o konuda

ortalama 2.800-2.900. Bu modelin bir iki güne daha uygun fiyata inip inmeyeceğini örenmeye çalışıyorum. 3.000 e de razıyım ama 3.100 artık inanılmaz bir sınırı aşıyor.

Bu fiyata bana ya al de ya da alma de.3100TL.
Alma. Bunu al geç, hiçbir şey kaybetmezsin.
Gaming X ten bile sessiz çalışıyor

Arkadaşlar almak istiyorum fakat fiyatı daha fazla düşer mi ? ucuz bir model değil değerinden biraz daha pahalı Ekim ayında 2.900TL ye satılmış 1-2 gün içinde daha indirime girme olasılığı var mı sizce ?
TUF EVO 2800 idi kaçırdın :(

Alma. Bunu al geç, hiçbir şey kaybetmezsin.
Gaming X ten bile sessiz çalışıyor
3 gün önce alsa tuf evo alırdı

Kankam hem model farkı şekil olarak hem 3 fan hem aydınlatma ve bundan 50 TL ucuz soğutması daha iyi ve asus

3800-4000 arası satılıyor nasıl indirim yok
Aydınlatma Pulse modelinde de mevcut. Asus olmasi bir sey değiştirmez. Ayrıca soğutmaları aynı bile diyebilirim Tuf 2 3 derece falan daha az veriyor. 2 derece 3 derecenin lafı olmaz bence.

Aydınlatma Pulse modelinde de mevcut. Asus olmasi bir sey değiştirmez. Ayrıca soğutmaları aynı bile diyebilirim Tuf 2 3 derece falan daha az veriyor. 2 derece 3 derecenin lafı olmaz bence.
Oyun yazsın biri cevap vereyim sonuçta TUF daha iyi açıkcası onu almak varken 3 fanlı ve şekli daha hoş neden sapphire alınsın kendinden düşün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,707
Üyeler
192,774
Son üye
Xiaon
Geri