Türk Telekom İnternet Sıkıntısı

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

Aen Saevherne
80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
30,781
Çoğu siteye yaklaşık yarım saattir girilmiyor. Foruma da şu an mobilden giriyorum, sizde sıkıntı var mı? İnternet de genel olarak yavaş.

Son düzenleme:
Çoğu siteye yaklaşık yarım saattir giriş olmuyor.
Foruma da şu an mobilden giriyorum, sizde de sıkıntı var mı?
İnternet de genel olarak yavaş, şöyle bir paylaşım da gördüm.
Alıntıyı görüntüle
bu bi kaç gündür böyle bende çözemedim (1 2 hafta). Sorunu yaşayan kişi sayısı azdı giderek artıyo galiba.

Valla şuan telefondayım hız düşüklüğü yok sanırım türk telekomda bir sorun var o postun yorumlarında turkcell kullanan biriside hız düşüklüğü olmadığını belirtmiş zaten şuan anasayfada 3 tane dc ping sorunu var konusu görmek bir sorun olduğunu belirtiyor
Ben kablonet kullanıyorum bu arada

Siteler sağlam çalışıyor discord 5000 görüyor bazen
1606513947704.png

Düzeltirler yakında

Bende Türk Telekom kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok.
Forumlara giremiyorum, Netflix'e girilmiyor.
Twitch sohbetleri gelmiyor, çoğu kişi de sorun yaşıyor.
Twitch'te Ferit'in arkadaşları da düştü yayından. 🤣

Forumlara giremiyorum, Netflix'e girilmiyor.
Twitch sohbetleri gelmiyor, çoğu kişi de sorun yaşıyor.
Twitch'te Ferit'in arkadaşları da düştü yayından. 🤣
Twitch'te sorun olduğunu az önce Elraenn söyledi. Valla çok gariptir bende hiçbir sıkıntı yok. 6 ping 22 mbps download 6 mbps upload (kablolu bağlantı 24 mbps hız)

Yaklaşık 1 haftadır aynı sorun var
Rastgele zamanlarda Türk Telekom da kopukluk yaşanıyor.
Umarım yakında düzeltirler.
İnternetin bu kadar önemli olduğu bir zamanda insanların buna göz yummasını bekleyemezler.

Valla şuan telefondayım hız düşüklüğü yok sanırım türk telekomda bir sorun var o postun yorumlarında turkcell kullanan biriside hız düşüklüğü olmadığını belirtmiş zaten şuan anasayfada 3 tane dc ping sorunu var konusu görmek bir sorun olduğunu belirtiyor
Ben kablonet kullanıyorum bu arada
Türk telekom kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok. Dün download hızım 1'e düşmüştü ama şu an bir problem yok.

Geri