Bu sene sınav olur mu?

Sınav olan bne. :(
:D

Öncelikle birden 30000 kişi hasta olmaya başlamadı aslında bayadır öyle. Sınavlara gelirsek bence olur gibime geliyor çünkü o zamana aşı Türkiye'de yaygınlaşabilir ve konu olarak uzaktan eğitimle öğretilen konuların soruları zorlayıcı olmaz.
Olmaz doğru, 100 soru 40 dakika verildiği bir ingilizce sınavına girdim.

Olmaması gerek bence olursa örgütlenelim twitterdan

Öncelikle birden 30000 kişi hasta olmaya başlamadı aslında bayadır öyle. Sınavlara gelirsek bence olur gibime geliyor çünkü o zamana aşı Türkiye'de yaygınlaşabilir ve konu olarak uzaktan eğitimle öğretilen konuların soruları zorlayıcı olmaz.
Hocam aşı bulunmadı daha yani hastalığı bitirecek bir şey değil bu sadece daha hafif atlatıcaksın hala vakalar olacak

Arkadaşlar sizce bu sene sınavlar olacak mı?
Ben hiç sanmıyorum çünkü vaka sayıları birden bire 29 30K lara kadar fırladı, birde bu bizim gördüğümüz tarafı işin.
Çevremden felan işin içinde olanlardan duyum alıyorum çok daha fazla görünenden diyorlar, yani sürekli erteliyorlar bu sınav tarihlerini ben böyle düşünüyorum siz?
dahda artarsa olmaz ama böyle devam ederlerse kesin olur

Hocam aşı bulunmadı daha yani hastalığı bitirecek bir şey değil bu sadece daha hafif atlatıcaksın hala vakalar olacak
Hocam oda iyi bir şey ölmeler azalsında ne olursa olsun.1 yıl maskeli gezmeye razıyım.

Peki şöyle bir şey olur mu sence okullar açıldığı anda ilk dönemin sınavları yapılmaya başlanır mı ?
Valla yeni yıla kadar olmayacak, senenin başında da olacak veya olmayacak diye açıklayacaklar.
Ama şu da var şuan kış a doğru gidiyoruz ve 30K vaka açıklanıyor her gün, kışın bu çok daha artacak yani bilemiyorum bakalım ne olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri