Olmaz doğru, 100 soru 40 dakika verildiği bir ingilizce sınavına girdim.Öncelikle birden 30000 kişi hasta olmaya başlamadı aslında bayadır öyle. Sınavlara gelirsek bence olur gibime geliyor çünkü o zamana aşı Türkiye'de yaygınlaşabilir ve konu olarak uzaktan eğitimle öğretilen konuların soruları zorlayıcı olmaz.
Hocam aşı bulunmadı daha yani hastalığı bitirecek bir şey değil bu sadece daha hafif atlatıcaksın hala vakalar olacakÖncelikle birden 30000 kişi hasta olmaya başlamadı aslında bayadır öyle. Sınavlara gelirsek bence olur gibime geliyor çünkü o zamana aşı Türkiye'de yaygınlaşabilir ve konu olarak uzaktan eğitimle öğretilen konuların soruları zorlayıcı olmaz.
Umarım iptal olur. Okul idaresi tarafından bize iptal olmayacak denildi ama.Olmadık ve sınav olanların sınavı geçersiz olacak diye duydum.
Bence de öyle olur çünkü vakalar çok çok arttı.
üniversite sınavım deyip ceketimi alıp çıkıyorumolursa batıcam bildiğiniz batıcam
dahda artarsa olmaz ama böyle devam ederlerse kesin olurArkadaşlar sizce bu sene sınavlar olacak mı?
Ben hiç sanmıyorum çünkü vaka sayıları birden bire 29 30K lara kadar fırladı, birde bu bizim gördüğümüz tarafı işin.
Çevremden felan işin içinde olanlardan duyum alıyorum çok daha fazla görünenden diyorlar, yani sürekli erteliyorlar bu sınav tarihlerini ben böyle düşünüyorum siz?
Peki şöyle bir şey olur mu sence okullar açıldığı anda ilk dönemin sınavları yapılmaya başlanır mı ?Yeni yıla kadar sınav yapılmayacak okula da gidilmeyecek online eğitim.
olmaz bencePeki şöyle bir şey olur mu sence okullar açıldığı anda ilk dönemin sınavları yapılmaya başlanır mı ?
Hocam oda iyi bir şey ölmeler azalsında ne olursa olsun.1 yıl maskeli gezmeye razıyım.Hocam aşı bulunmadı daha yani hastalığı bitirecek bir şey değil bu sadece daha hafif atlatıcaksın hala vakalar olacak
olursa batıcam bildiğiniz batıcam
Valla yeni yıla kadar olmayacak, senenin başında da olacak veya olmayacak diye açıklayacaklar.Peki şöyle bir şey olur mu sence okullar açıldığı anda ilk dönemin sınavları yapılmaya başlanır mı ?