bakır tel lehim iyi tutar mı

Temberi

80+
Reaksiyon skoru
150
bu işlerde yeniyim bir lehim yapmak istiyorum eski bir kulaklığın içinden çıkan bir ışık vardı ona böyle küçük eğitim amaçlı ortaokulda falan deneyler için kullanılar fırçalı motorları var ya onların içinden çıkan teller var onlar bakır tel mi değilmi anlayamadım çok ince onlar lehim tutar mı

bu işlerde yeniyim bir lehim yapmak istiyorum eski bir kulaklığın içinden çıkan bir ışık vardı ona böyle küçük eğitim amaçlı ortaokulda falan deneyler için kullanılar fırçalı motorları var ya onların içinden çıkan teller var onlar bakır tel mi değilmi anlayamadım çok ince onlar lehim tutar mı
Tam olarak neyi lehimliyeceksin

Onlar emayeli oluyor.

Morotun içindekiler emayeli tutmaz.
o zaman emaye kaplı olmayan bakır tel almam lazım tüh keşke daha önce sorsaymışım neyse beklicez artık 2 3 gün sizede teşekkür ederim

o zaman emaye kaplı olmayan bakır tel almam lazım tüh keşke daha önce sorsaymışım neyse beklicez artık 2 3 gün sizede teşekkür ederim
Hocam eski kablo/kablolu alet varsa kabloların içindekini al.

Tutar da 0,1 mm tele nasıl lehim yapıcan. Ve ne için

ince olursa iyi olur ama kalın olsada zararı olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evde canım sıkılıyor kendime uğraş arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben tek damar kullanıyorum. Bunu

Geri