0.75 miyop sürekli gözlük takmak gerektirir mi

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
433
Arkadaşlar 2 konu falan açmıştım gözüm bozuk mu diye ve 0.75 miyopmuşum yada 1.25 miyop doktor 0.75 gözlük yazmış tam emin değilim bu konuda neyse sürekli takmak gerektirir mi?

Ben daha çok ilerlememesi için takmanı öneririm.
Ama yok ben takmam takamam diyorsan PC, Telefon ve Televizyon gibi elektronik aletlere bakarken takmanı öneririm.

5 yıl önce lisedeyken sol 1.2 miyop sağ 1.0 miyop cıktı 1 sene falan gözlük taktım o zamandan beri takmıyorum. yaklaşık 5 belkide 3 metreden sonrası artık tamamen bulanık geliyor ancak gözüm alıştığı için garipsemiyorum.

tavsiyem: gözlüğü takmandır.

Arkadaşlar 2 konu falan açmıştım gözüm bozuk mu diye ve 0.75 miyopmuşum yada 1.25 miyop doktor 0.75 gözlük yazmış tam emin değilim bu konuda neyse sürekli takmak gerektirir mi?
Mavi ışık için gibi bir şey var öyle olursa camın takılabilir fakat sadece görmek için ben takmam şahsen.

Mutlaka takın.
Eğer sık pc kullanıyorsanız gözlüğünüze mavi ışık filtresi uygulatın. Bu sayede pc'deki zararlı ışınlardan da korunmuş olursunuz.

Takman gerekiyor. Söz konusu sağlığın. Doktor kafasına göre verm,yor sonuçta. Bende gözlük kullanıyoru. Bende bu civarlarda başladım gün geçtikçe ilerliyor. O nedenle tak. Alışırsın zamanla gözlüğe.

Takman gerekiyor. Söz konusu sağlığın. Doktor kafasına göre verm,yor sonuçta. Bende gözlük kullanıyoru. Bende bu civarlarda başladım gün geçtikçe ilerliyor. O nedenle tak. Alışırsın zamanla gözlüğe.
Şey anlamında sormuştum sürekli mi takmam gerekiyor

1 den beri gözlük takıyorum. Şuan 3.2

Geri