TTNet Çayma Bedeli

Emre Baş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,297
Arkadaşlar bitimine 10 ay kalmış TTNet ne kadar çayma üçreti talep eder

Kalan ayları faturanıza yansıtır indirim aldıysanız indirim tutarlarınıda yansıtır diye biliyorum.

Bende 8 ya kalmıştı 400 TL ödemiş tim

ben gelen ekibe sordum nasıl hesaplanıyor diye paketteki indirim kalan ay ile çarpılıyor ve kalan ayın faturası peşin alınıyor dedi

Benimde Superonline sözleşme 7 ay sonra bende merak ediyorum açıkcası bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Netspeed veya Turknete geçesim var 75mbps altyapım var.

faturan ne kadar kaldıysa onların parasını ister gibi geliyor bende bırakmak istiyorum ama daha 1.5 ay var

Benimde Superonline sözleşme 7 ay sonra bende merak ediyorum açıkcası bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Turknet yapa alt yapısı varsa geç netspeed 1 sene kullandım ilk başlarda iyi sonra çok kötü sürekli ping giriyor film izleyemiyorsun youtube donuyor millenicom alabilirsin süper

7 aylık fatura yansıtılır geçmiş aylardaki aldığınız indirim tutarlarıda ek olarak eklenir bekleyin 7 ay.

ama en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmen

Kardeşim merhaba, hukukçu olarak sana şu bilgiyi verebilirim. Her ne kadar sen cezai şart ön gören sözleşme imzalasan da ne zaman cayarsan cay senden ceza bedeli talep edemezler. Çünkü sen tüketicisin ve karşı taraf ticari amaçla hareket eden bir tüzel kişi ve bu da senin Tüketici Hukukuna dahil olduğun anlamına geliyor.Ederlerse bile hemen e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine faturayı yüklemek suretiyle sana atacağım dilekçe örneğini (1 hafta önce kendim yazdım) referans alarak veya çeşitli değişiklik yaparak başvurursan lehine karar çıkacaktır ve herhangi bir ödeme yapmazsın örnek dilekçe :

En başta tarafıma okutulmadan imzalatılan genel işlem koşulu niteliğindeki sözleşme metnindeki ceza koşulunun ''Tüketicinin korunması hakkında kanun 52/4'' ve ''Abonelik sözleşmeleri yönetmeliği 23/3'' maddeleri gereği hukuki dayanaktan yoksun olması sebebiyle 'yazılmamış hükmünde' sayılmasından dolayı tarafımdan istenen bedel hukuka aykırı olup,iptali gerekmektedir. Tarafınızdan sonuç alamadığım takdirde Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım. Ceza koşuluna bağlı bedel ve masrafların iptalini arz ve talep ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,706
Üyeler
190,084
Son üye
mwpu713mjpco
Geri