instagramda fln daha uygun var ve güvenilir ben aldım geçenlerdeTiriniTi 2.EL oyun hesabı satan bir site,2 yıl önce 30 TL gta 5 almıştım (o zaman çok pahalıydı sıfırı)
ve hala duruyo
forza horizon 4 alan varmı TiriniTi'de
NOT=sıfırı 200tl(diye biliyorum)
TiriniTi 2.el=50 TL
o 1 aylık hacı ondan sonraki ay 50tlGüvenmiyorsan Gamepass al 5 TL'ye onda daha çok oyun var, içinde de Forza var.
xbox store ı mı kastetiyorsun ve nasıl yani cidden 5 tl olduğunu bilmiyodumGüvenmiyorsan Gamepass al 5 TL'ye onda daha çok oyun var, içinde de Forza var.
he okeyinstagramda fln daha uygun var ve güvenilir ben aldım geçenlerde hesabı da veriyim @oyuncustore gerçekten güvenilir ve ucuz orayı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o 1 aylık hacı ondan sonraki ay 50tl
forza horizon 4 ultimate 40 tl standart edition 24 tl ve güvencesi varxbox store ı mı kastetiyorsun ve nasıl yani cidden 5 TL olduğunu bilmiyodum
he okey
80k takipçileri var ve ben çok kez arkadaşlarımda alışveriş yaptık sorun olmadı çok ilgililer internet siteleri de var wp 7/24 canlı desteği de varınstagrama da güven omaz ki parayı verirsin engeller seni
Büyük ihtimal hesap olarak verecek. O hesaba da 50 kişi aynı anda girecek.ınstagrama da güven omaz ki parayı verirsin engeller seni
ınstagram da mı?
öyle değil hacı hesap veriyor bilgilerini üstüne alıyorsun e psota şifre ve 2 adımlı doğrulama ekleyebiliyorusnBüyük ihtimal hesap olarak verecek. O hesaba da 50 kişi aynı anda girecek.
İlk ay 5,90 TL sonra 30 TL olması lazım.xbox store ı mı kastetiyorsun ve nasıl yani cidden 5 TL olduğunu bilmiyodum
he okey
sonrası 45 tlİlk ay 5,90 TL sonra 30 TL olması lazım.
O hesaba kim bilir günde kaç kişi giriyordurinstagramda fln daha uygun var ve güvenilir ben aldım geçenlerde hesabı da veriyim @oyuncustore gerçekten güvenilir ve ucuz orayı tavsiye ederim
o 1 aylık hacı ondan sonraki ay 50tl
O zaman çalıntı hesaptır.öyle değil hacı hesap veriyor bilgilerini üstüne alıyorsun e psota şifre ve 2 adımlı doğrulama ekleyebiliyorusn