Kilo almak istiyorum ama yemek yemiyorum yardım

Bunu sürekli yapıyorum zaten ama bana kilo kaybettirdiğini düşünüyorum
döner yiyeceksin günde 1 döner ye tavuk bazuka arada bir iskendere kebaba kayarsın hop 1 ayda 5 kilo garanti 70 olsan yeter

Dostlar 16 yaşındayım boyum 181 kilom 50 civarı. Sorunum şu ki ben günde 1-2 öğün ancak yiyebiliyorum. Annem doğalcı olduğu için yaptığı şeylerin bazıları hoşuma gitmiyor. Son birkaç haftadır bayağı bir çöktüm. Evde yemek olduğunda gitmiyorum genelde. "Aa yemek varmış." diyorum ve o an canım isterse yiyorum. Şaka gibi ama bunlar olurken acıkmıyorum da. 60 lı kiloları görsem yeter bana. Bu yüzden evde spor yapmaya bile korkuyorum çünkü daha önce 2 ay düzenli spor yaptım ve sırtımda deri çatlakları oluştu. Ne yapmam lazım ?
Kayıp zayıf kardeşimi buldum, 178 boyunda 52 kiloyum :(.
Ne kadar almak istesem de alamıyorum, hergün cips kola vs yapsam yine aynı, karantina döneminde daha da zayıfladım lna

Gece yemek ye bolca hızlı ye böyle yaparak 180 100 kilo olabilirsin denendi

Dostlar 16 yaşındayım boyum 181 kilom 50 civarı. Sorunum şu ki ben günde 1-2 öğün ancak yiyebiliyorum. Annem doğalcı olduğu için yaptığı şeylerin bazıları hoşuma gitmiyor. Son birkaç haftadır bayağı bir çöktüm. Evde yemek olduğunda gitmiyorum genelde. "Aa yemek varmış." diyorum ve o an canım isterse yiyorum. Şaka gibi ama bunlar olurken acıkmıyorum da. 60 lı kiloları görsem yeter bana. Bu yüzden evde spor yapmaya bile korkuyorum çünkü daha önce 2 ay düzenli spor yaptım ve sırtımda deri çatlakları oluştu. Ne yapmam lazım ?
sgyufdjkhg knk bende aynıyım la 1.75im 53 kilo

Ne yemek istiyorsan onu ye. Öyle kilo alırsın. Yoksa evde yapılanları canın isterse yersen kilo alamazsın.

Gel yanıma sabahtan akşama kadar ev boş sabah dürüm öğlen pide akşam iskender 1 aya 70 kilo olursun.

Yokluğumda sen olabilirsin.
Teşekkürler
download.jpg

Ne kadar almak istesem de alamıyorum, hergün cips kola vs yapsam yine aynı, karantina döneminde daha da zayıfladım lna
Abi istemesemde kilo alan bi ben miyim? Ben kendimi 75kg zannediyordum bi çıktım tartıya 80kg çıktım. Boy 1.79 1.80 fazladan 10kg satarım isteyene.

Gece yemek ye bolca hızlı ye böyle yaparak 180 100 kilo olabilirsin denendi
Hocam bizim evde durum bir farklı. Annem ne yaparsa onu yiyorum sadece. Kendim yemek yapmıyorum. Akşam yatmadan önce de bir şey yiyemem çünkü annem doğalcı ve evde öyle hızlı yiyebileceğim şeyler çok yok

sağlıklı beslenirseniz zayıflar kilo alır şişmanlarda kilo verir

cips + kola herkes de kilo aldırmıyor

şu anda yediğin yemekleri yönelmekten başka yiyemeyeceğin yemekleri yersen kilo alabilirisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu anda çok yediğiniz yemekler dışında başka yemeklere yönelin tek çeşid beslenirseniz 2 metre kebap dahi olsa kilo almanız diğer çeşidli yiyeceklerden kilo almandan az olur

Aga cicibebe ye her gün bir paket varya dipçik gibi olursun bir aya ben öyle 5 kilo aldım ablam da şuan aynısını deniyor bende senin gibiyim aga aynı ama ben 1.70 54 kiloyum yaş olarak aynıyız dediğim gibi cicibebe ye süte karıştırıp ve yemek videoları izle yemek yerken ağzın sulanır yersin
Mükemmel tadı olan tarif ben de deniycem bunu

Geri