biz limitsiz kullanıyoz ama bir limit derken yavaşlama gibi olay hiç olmadıHer ne kadar limitsiz internet diye satın alsak ta ben tam olarak limitsiz olduğuna pek inanmıyorum.
Limitsiz internetin bir limiti var mı?
Bildiğim kadarıyla 1 TB olabiliyor ama çoğunda sınırsız.Her ne kadar limitsiz internet diye satın alsak ta ben tam olarak limitsiz olduğuna pek inanmıyorum.
Bir keresinde ayda 1000 gb kullanmıştım. Yavaşlamamıştı. Yok bence.Her ne kadar limitsiz internet diye satın alsak ta ben tam olarak limitsiz olduğuna pek inanmıyorum.
Bir keresinde ayda 1000 gb kullanmıştım. Yavaşlamamıştı. Yok bence.
Bildiğim kadarıyla 1 TB olabiliyor ama çoğunda sınırsız.
Bence 99999999999999GB fln vardır.
Cevaplar için sağolun. Sadece merak ettiğim bir konuydu.biz limitsiz kullanıyoz ama bir limit derken yavaşlama gibi olay hiç olmadı
Bu arada Redbox sınırsız değil. 1 TB olarak geçiyor ama kolay kolay 15 Mbps ile 1 ayda 1 TB aşılamaz.Cevaplar için sağolun. Sadece merak ettiğim bir konuydu.
TT fibernet kullanıyorum (altyapım fiber değil VDSL ama neden böyle isim geçiyor bilmiyorum altyapım 93 desteklediğinden olabilir)Bu arada Redbox sınırsız değil. 1 TB olarak geçiyor ama kolay kolay 15 Mbps ile 1 ayda 1 TB aşılamaz.
30 kişi ile bağlanmak derken 30 cihaz ile wifi’a bağlanmak mı? Saçma bir soru oldu ama5 TB indirirseniz veya 30 kişi ile bağlanırsınız sözleşmeniz feshedilebilir.
Tabii bu Turkcell için geçerli.
Valla mı?knk limitsiz internet.
Yok ilk ayki kullanımım 1600'ü geçti hız aynıydıBildiğim kadarıyla 1 TB olabiliyor ama çoğunda sınırsız.
Evet. Bir arkadaşım öyle yaparak taahhütten kurtulmuştu.30 kişi ile bağlanmak derken 30 cihaz ile wifi’a bağlanmak mı? Saçma bir soru oldu ama