Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,439
arkadaşlar 35 e 6 olan paketi kullanıyoruz ama şuan aldığımız download ve upload
4 e 6
4 e 6
hala devam ediyor senin yazına bile anca cevap verdimGenel bir sorun var herhalde.
Benimde 30 dakika önce aynıydı.
Şu anlık bir problem yok.
@alpolojix daha iyi bilir.
kk adamı etiketlmeyin adam artık sinir oluyor ki biraz da haklı bence.Genel bir sorun var herhalde.
Bence ona bir süre tt demeGenel bir sorun var herhalde.
sen milenimi kullanıyorsunGenel bir sorun var herhalde.
memnunmusun milleniden kaç mbps kaç uploud alıyorsun normalde bende geççdem de SUAN TT kullanıyorum çok kötü 100 TL'ye 24 mbps 3 uploud alıyorum 100mbps 8 uplouda geçmeyi düşünüyorum gecimmiarkadaşlar 35 e 6 olan paketi kullanıyoruz ama şuan aldığımız download ve upload
4 e 6
geçmiş olsun, düzelir merak etme şu an büyük ihtimalle genel bir sıkıntı var.2 ye düştü aga bu ne yaaa
Yok dostum.sen milenimi kullanıyorsun
babama diyorum diyoki ya internet var olanla yetin aga çıldırcam yamillenicoma mesaj atın whatsapptan hattımı güncellermisiniz diye ben öyle yapıyorum düzeliyor
alt yapı yetiyorsa türknete vs geçebilirsin buda iyi de gıcık oldum şuanmemnunmusun milleniden kaç mbps kaç uploud alıyorsun normalde bende geççdem de SUAN TT kullanıyorum çok kötü 100 TL'ye 24 mbps 3 uploud alıyorum 100mbps 8 uplouda geçmeyi düşünüyorum gecimmi