Neler Yeni

Rx 570 Güç Işıgı Yanıp Sönüyor

Reaksiyon skoru
6
Sa Beyler Elimde AORUS Rx570 var güç üzerindeki beyaz ışık arada bir 1 sn yanıp sönüyor neden yapabilir.
Güç kaynağım cooler master mwe 550w 80+

Işığın yanma modu o şekilde olabilir

tam takılı ama guc kaynagından cız eder gıbı bı ses var normalmidir o
Güç kaynağında bir sorun olabilir mi bilmiyorum.Bence yoktur çünkü hem kaliteli bir markanın PSU'su hem de PSU'dan kaynaklanan bir sorun olsaydı bu sorunu sadece güç ışığında görmezdin.Forumun konularında bir arat bakalım,bu sorunu yaşayan başka kişiler mutlaka olmuştur.Onların konularına bak.

Güç kaynağında bir sorun olabilir mi bilmiyorum.Bence yoktur çünkü hem kaliteli bir markanın PSU'su hem de PSU'dan kaynaklanan bir sorun olsaydı bu sorunu sadece güç ışığında görmezdin.Forumun konularında bir arat bakalım,bu sorunu yaşayan başka kişiler mutlaka olmuştur.Onların konularına bak.
anladım. teşekkür ederim ama o ses normalmi yoksa bendemı var onu bı bılsem nası bi ses anlatamıyorumda :D rahatsız etmiyor kulagımı psu nun dıbıne sokunca alabılıyorum sesı

anladım. teşekkür ederim ama o ses normalmi yoksa bendemı var onu bı bılsem nası bi ses anlatamıyorumda :D rahatsız etmiyor kulagımı psu nun dıbıne sokunca alabılıyorum sesı
Belki de normaldir hocam ya da dediğiniz gibi bir sorun da olabilir.Ama bir sorun olsa dahi bu sorunu sadece güç ışığında görmezdiniz sanırım.

Geri