Kuzenimden hoşlanıyorum

Sweet home alabama.

Boş ver gitsin bu arada zor iş o.

Arkadaşlar çok yeri değil belki ama başka konu açacak yer bulamadım o yüzden buraya yazıyorum kuzenimden hoşlanıyorum ama bunu ona söylemem doğru değil ne yapmalıyım sizce unutayım gitsinmi ?
Hocam başka kimse yok mu napacaksın akraba evliliğini hem çocuğun hastalıklı olma riski var hemde aile içinde ne gözle bakılır bilmiyorsun.

Yazık hocam,hastalıklı riski yüksek.Hem de çok.
:( maalesef
zaten insanin kendini durdurması lazım o gözle bakmaman lazım kuzenin o senin benzer kanı taşıyorsunuz.
arkadasın yasının küçük oldugunu dusunuyorum
belli yaş aralıgında genelde erkeklerde olan bir durum bu "her gördugune aşık olma" olayı
2005 isen 17 den gün almaya başlıcaksın şubatta 18 den değil. 2004lüler 18 e girecek bu yıl
nasıl girecekler ? :D
2020 deyiz 2004 lulerin 1 ocakta doganı 18 yasına 2022 de girecek :D
2004 luler 2 yasında mı dogdu yoksa...

Son düzenleme:
Valla çok imreniyorum böyle insanlara akrabanı nasıl seversin bir de hoşlanmak diyor . Para verseler sevemem.

Sevilcek akraba var,akraba var.Tabi bende evlenmem sağlıklı çocuğu olmaz.
Ben daha sevilenini göremedim. tabii ki de sağlık konusunda ciddi sorunlar oluyor. Hiç kimse çocuğunda belli hastalıkların olması riskine girmez.

Arkadaşlar çok yeri değil belki ama başka konu açacak yer bulamadım o yüzden buraya yazıyorum kuzenimden hoşlanıyorum ama bunu ona söylemem doğru değil ne yapmalıyım sizce unutayım gitsinmi ?

Technopat'a aç.

Bunu demek istemezdim ama unut abicim unut sen onu...

Kuzenle ilişki dogrumu degilmi bilemem işin o kısmında degilim fakat dogru bilinen yanlışdan bahsetcem kuzeninle bir çocuk yaptıgında hastalıklı bir çocuk dogmuyor bunun kontrolu zaten evlilik öncesi yapılır ailenizde sülalenizde genetik bir hastalıgınız yoksa çocuklarda bi hastalık riski olmaz fakat kuzeninle akrabayla bir ilişki dogrumu bilemem ama kuzeninle aşksa bence cokda bi sakıncası yok

Aşk başa bela biraz canın yanar ama unut gitsin teyzene ya da yengene ne dicen sonra anne mi ha 😂🤣

ensest mi :D saçmalama kardeşim ilerde çok utanıcaksın kendi kuzeninden de dayak yiyceksin orasıda ayrı konu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8 KOLLU Bİ BEBEKMİ ÇOK İYİ PLAN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri