Hocam başka kimse yok mu napacaksın akraba evliliğini hem çocuğun hastalıklı olma riski var hemde aile içinde ne gözle bakılır bilmiyorsun.Arkadaşlar çok yeri değil belki ama başka konu açacak yer bulamadım o yüzden buraya yazıyorum kuzenimden hoşlanıyorum ama bunu ona söylemem doğru değil ne yapmalıyım sizce unutayım gitsinmi ?
maalesefYazık hocam,hastalıklı riski yüksek.Hem de çok.
nasıl girecekler ?2005 isen 17 den gün almaya başlıcaksın şubatta 18 den değil. 2004lüler 18 e girecek bu yıl
Valla çok imreniyorum böyle insanlara akrabanı nasıl seversin bir de hoşlanmak diyor . Para verseler sevemem.
Ben daha sevilenini göremedim. tabii ki de sağlık konusunda ciddi sorunlar oluyor. Hiç kimse çocuğunda belli hastalıkların olması riskine girmez.Sevilcek akraba var,akraba var.Tabi bende evlenmem sağlıklı çocuğu olmaz.
Arkadaşlar çok yeri değil belki ama başka konu açacak yer bulamadım o yüzden buraya yazıyorum kuzenimden hoşlanıyorum ama bunu ona söylemem doğru değil ne yapmalıyım sizce unutayım gitsinmi ?
Technopat'a aç.Arkadaşlar çok yeri değil belki ama başka konu açacak yer bulamadım o yüzden buraya yazıyorum kuzenimden hoşlanıyorum ama bunu ona söylemem doğru değil ne yapmalıyım sizce unutayım gitsinmi ?
Kuzenle ilişki dogrumu degilmi bilemem işin o kısmında degilim fakat dogru bilinen yanlışdan bahsetcem kuzeninle bir çocuk yaptıgında hastalıklı bir çocuk dogmuyor bunun kontrolu zaten evlilik öncesi yapılır ailenizde sülalenizde genetik bir hastalıgınız yoksa çocuklarda bi hastalık riski olmaz fakat kuzeninle akrabayla bir ilişki dogrumu bilemem ama kuzeninle aşksa bence cokda bi sakıncası yokArkadaşlar çok yeri değil belki ama başka konu açacak yer bulamadım o yüzden buraya yazıyorum kuzenimden hoşlanıyorum ama bunu ona söylemem doğru değil ne yapmalıyım sizce unutayım gitsinmi ?