Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

Aynen öyle hocam sizde çok haklısınız bu arada meslektaşız. Bu bebeler paranın nasıl kazanıldığını bilmiyor baba parasıyla ahkâm kesmeyi biliyorlar. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şanslı adamsın kardeşim hayırlı olsun 24 ünde sipariş verdim ama hala kargoya verilmesini bekliyorum. Foto atarsan sevinirim bide cs düşük ayarda fpslere bakabilir misin merak ettim. Tabi cs varsa :)
Test ederimde 2 farklı kargo yollanıyo birinde sanırım ekran kartı var biri teslimatta bugun gelicek diğeri daha yola cıkmadı geldiğinde testleri yazarim

Benimkide kargolanmış arkadaşlar. Hepimizin ki sıkıntısız gelir umarım.

Siteye pek bakmayın hala kargoya verilecek gözüküyor fakat ups de suan izmirde dağıtım sanirim yarin olacak . Mail kutunuzu kontrol edin

Benimki elime ulaştı. Öncelikle Windows kurulu gelmiyor farklı bir bilgisayardan USBye kurulum için win 10 yükleyin 5dk fln sürdü kurmam

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Benimki elime ulaştı. Öncelikle Windows kurulu gelmiyor farklı bir bilgisayardan USBye kurulum için win 10 yükleyin 5dk fln sürdü kurmam
Bi resim at hocam allah için 😁

IMG_20201208_141422.jpg

Bu geldiği gibi çektiğim fotoğraf çalışır halini de isterseniz atabilirim daha sonradan

Benimki hala dağıtımda birde sanırım birini unuttular o daha cıkmadı bile butun sanssizliklar beni buluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,409
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri