senkar.net güvenilir mi

ChainLee

80+
Reaksiyon skoru
134
arkadaşlar senkar.net den 1320 anakart var 345 lira sizce alınır mı? güvenilir mi ikinci elde 400 den aşağısı yok ankarada da o yüzden sordum

Değil diye biliyorum

Dışarıdan rastgele bir müşteri olarak bakarsam buradan alışveriş yapmazdım,site tasarımı ve düzenlemesi olsun hoş değil.
Güvenilir gibi durmuyor.

Link atar mısın?

Link atar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dışarıdan rastgele bir müşteri olarak bakarsam buradan alışveriş yapmazdım,site tasarımı ve düzenlemesi olsun hoş değil.
Güvenilir gibi durmuyor.
çok saçma ama fiyatı nası bu kadar düşük yazmış hayret eiyorum

fiyatı çok garipsedim bende

sepete ekleyince 5 adet olarak eklendi toptan satış yapıyor olabilirler.

Güvenilir mi bir bilgim yok fakat Siteye girdiğim zaman site hiç güven vermedi bana. Alışveriş yapmazdım.

çok saçma ama fiyatı nası bu kadar düşük yazmış hayret eiyorum

fiyatı çok garipsedim bende
Müşteri çekmek açısından indirim uygulanmış olabilir ancak emin yada bir bilgiye sahip değilim.

Müşteri çekmek açısından indirim uygulanmış olabilir ancak emin yada bir bilgiye sahip değilim.
Güvenilir mi bir bilgim yok fakat Siteye girdiğim zaman site hiç güven vermedi bana. Alışveriş yapmazdım.
sepete ekleyince 5 adet olarak eklendi toptan satış yapıyor olabilirler.
aynen kanka baktım şimdi fiyatın düşüklüğü bu yüzden heralde

Şikayetvar sitesinde bir firmanın ne kadar kaliteli olduğunu 3 aşağı 5 yukarı öğrenebilirsiniz.
Kaliteli bir firma ürünlerine olduğu kadar müşterilerine de önem verir.

Şikayetvar sitesinde bir firmanın ne kadar kaliteli olduğunu 3 aşağı 5 yukarı öğrenebilirsiniz.
Kaliteli bir firma ürünlerine olduğu kadar müşterilerine de önem verir.
hiç farketmemiştim böyle bi siteyi banada sürpriz oldu iyi yazmışım forum cevaplarınızı için teşekkür ederim sanırım hal ikinci el ilanlara bakacağım

Geri