Cyberpunk hırsızlığı

Onu diyoruz o crack dosyası bütün olay zaten arka planda ekran kartını sömürürken iyi şanslar
Crack savunmuyorum.
Ayrıca bazı oyunlarda korsanda DRM olmadığı için fazla fps verir. Korsanı savunmak akıl karı değildir bence. İmkanı hiç olmayan kullanır. Bazısı da sistemi dener oyunu alır.

Dostum 250TL ye oyunu alıp 2 saat boyunca akıcı olup olmadığını test edip iade edebilirsin bu bir bahane değil sonuç olarak
Hacı ben burda korsan falan savunmuyorum? Gidip oyuna para verene ***** diyip korsan kullanan adamlara bu kadar laf etmiyorsunuz.

Hacı ben burda korsan falan savunmuyorum? Gidip oyuna para verene ***** diyip korsan kullanan adamlara bu kadar laf etmiyorsunuz.
niye laf edeyim laf etsem uygulayacak mı o söylediğimi insanlar istediğini yapar korsana karşıyız korsana karşıyız karşıysan ne olmuş helal olsun ya çok karşısın bravo bak o kadar karşısın ki insanlar indirmeyi bıraktı bunu söyleyince ne oluyor anlamıyorum korsan zaten yanlış bir şey bunu söyleyince insanlar korsan indirmeyi bırakmıyor senin söylediğin şey saçma 1 saat oyunu deneyim edip akıcı mı değil mi bakıp satın alacağım ona göre diyorsun ben de sana diyorum ki bu bir bahane değil steamde 2 saat deneme hakkın var oyunu satın al dene iade et bu kadar basit

cd projekt red bile isteyen korsan oynasın diyor. hırsızlık denecek bir şey yok ortada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri