Ciri
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 32,595
Crack savunmuyorum.Onu diyoruz o crack dosyası bütün olay zaten arka planda ekran kartını sömürürken iyi şanslar
Crack savunmuyorum.Onu diyoruz o crack dosyası bütün olay zaten arka planda ekran kartını sömürürken iyi şanslar
Bence cyberpunk 2 saatte karar verilemezDostum 250TL ye oyunu alıp 2 saat boyunca akıcı olup olmadığını test edip iade edebilirsin bu bir bahane değil sonuç olarak
Hacı ben burda korsan falan savunmuyorum? Gidip oyuna para verene ***** diyip korsan kullanan adamlara bu kadar laf etmiyorsunuz.Dostum 250TL ye oyunu alıp 2 saat boyunca akıcı olup olmadığını test edip iade edebilirsin bu bir bahane değil sonuç olarak
Ayrıca artık parayı kartına geride iade edebiliyorsuhDostum 250TL ye oyunu alıp 2 saat boyunca akıcı olup olmadığını test edip iade edebilirsin bu bir bahane değil sonuç olarak
niye laf edeyim laf etsem uygulayacak mı o söylediğimi insanlar istediğini yapar korsana karşıyız korsana karşıyız karşıysan ne olmuş helal olsun ya çok karşısın bravo bak o kadar karşısın ki insanlar indirmeyi bıraktı bunu söyleyince ne oluyor anlamıyorum korsan zaten yanlış bir şey bunu söyleyince insanlar korsan indirmeyi bırakmıyor senin söylediğin şey saçma 1 saat oyunu deneyim edip akıcı mı değil mi bakıp satın alacağım ona göre diyorsun ben de sana diyorum ki bu bir bahane değil steamde 2 saat deneme hakkın var oyunu satın al dene iade et bu kadar basitHacı ben burda korsan falan savunmuyorum? Gidip oyuna para verene ***** diyip korsan kullanan adamlara bu kadar laf etmiyorsunuz.
aynenİndiren indirir ben karışamam ama bunu bir de zeka belirtisi gibi gösterip sanki marifetmiş gibi algılatılması aşırı sinirimi bozuyor
Helal hocam düştüm. En hacker sizsiniz.
Antivirüslere bu kadar güvenme derim.Virüs programı kullanıyorum sorun yok. Keşke sadece benchmark indirilse1 saat falan deneyeceğim. Eğer akarsa oyun Steam den alıcam.
Dostum adam karar vereceğim demiyor ama akıcılığına bakıp ona göre alacağım diyor karar verirken oynamış oluyorsun zatenBence cyberpunk 2 saatte karar verilemez
Oyunu alacak 250 liram olsaydı belki evet. Herkesi siz gibi düşünmeyin lütfen.Dostum 250TL ye oyunu alıp 2 saat boyunca akıcı olup olmadığını test edip iade edebilirsin bu bir bahane değil sonuç olarak
ben bunu size söylemiyorum ama o arkadaşa söylüyorum o diyor ki oyunu crackli olarak indireceğim akıcı mı değil mi bakıp silip satın alacağım yani param var diyor ona laf yapıyorum konu nerelere geldiOyunu alacak 250 liram olsaydı belki evet.