cheat engine 'yi virüssüz nerden indiririm

öyle bir seçenek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizde deneyeyin görürsünüz
Daha 2 gün önce GTA 5 için yükledim bende Chromium aeçeneğ çıktı decline yaptım

Chromium virüs değildir. Chrome, Microsoft Edge gibi tarayıcılarda Chromium açık kaynak kodludur.

Başka yazılımlar üzerinden yüklenen Chromium Web Browser zararlı olarak nitelendirilebilir. Özellikle korsan yazılım indirirken insanların ''Next, Next'' diyip hızlıca geçmeleri yüzünden zararlı Chromium bilgisayarlara yüklenmekte, ve insanlar Chromium'a zararlı demekte.

Chromium virüs değildir. Chrome, Microsoft Edge gibi tarayıcılarda Chromium açık kaynak kodludur.

Başka yazılımlar üzerinden yüklenen Chromium Web Browser zararlı olarak nitelendirilebilir. Özellikle korsan yazılım indirirken insanların ''Next, Next'' diyip hızlıca geçmeleri yüzünden zararlı Chromium bilgisayarlara yüklenmekte, ve insanlar Chromium'a zararlı demekte.
yani trojen var mı ?

ve indirme linki doğru mu attığım

@Treyarch

ya da indirme linki atabilir misiniz güvenli ?

@Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:
Cheat engine yanlis hatirlamiyorsam RAM'den aliyor bilgileri. Bu yuzden virus sayiyor olabilir.

Virussuz cheat engine olacağini sanmiyorum.

Kendi sitesinden dahi indirsen virüs olarak görecektir. Ancak izin verip kullanabilirsin.

Ondan bahsediyorum zaten. Kendi sitesindeki virusluyse boşa arama zaten.

@Treyarch kendi sitesinde virüs var mı yoksa dediğin gibi yanlış mı algılıyor trojeni ?

@Treyarch

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,500
Üyeler
184,174
Son üye
nisa353535353