yani trojen var mı cevap alamadım tam ?Cheat yazılımları potansiyel olarak zararlıdır. O nedenle zararlı olarak algılaması doğaldır.
konuyla alakasız ama merak ettim cheat engine nedir acababurdan indirdrim kaspersky trojen uyarısı verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yani ?
ets ve gta 5 vb oyunlarda para hilesi yapılabiliyorkonuyla alakasız ama merak ettim cheat engine nedir acaba
yani trojen var mı cevap alamadım tam ? @TreyarchCheat yazılımları potansiyel olarak zararlıdır. O nedenle zararlı olarak algılaması doğaldır.
peki kullandıdktan sonra kaspersky ile silsem nolur@Sternog ;
Kendi sitesinden indirdiğiniz sürece Trojan yeme olasılığınız azdır. Yoktur demiyorum, aslında diyemiyorum çünkü bu bir Cheat yazılımı. Potansiyel olarak zararlı.
çok fazla basarsan para evet gta daban yermiyiz
online işe yarıyor mupeki kullandıdktan sonra kaspersky ile silsem nolur
çok fazla basarsan para evet gta da
Kendi sitesi ve Uptodown var buralarda virüs yok ama defender bulabilir.Çünkü boş bir şey Defender Malwarebytes ile eset ile yapsan bulmaz virüs yok dilediğin gibi indir.kendi sitesindedn indirmeyi denedim ancak trojen uyarısı verdi kaspersky programı
online işe yarıyor mu
kendi sitesinde var trojen ,kaspersky öyle gösterdiKendi sitesi ve Uptodown var buralarda virüs yok ama defender bulabilir.
Virüs bulunmuyoreved
kendi sitesinde var trojen ,kaspersky öyle gösterdi