emiirfb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,315
SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audio
Son düzenleme:
Yaw gecenin saat 2.30 u sen beat paylaşıyorsun git uyu yaw (!)SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
Tamam bitince haber ver bi dinleyim.Ne uyuması be kardeşim. Şu an beati güncelliyorum. AHSDAH bişi unutmuşum onları ekliyorum.
Zırrr fırrr sesleri biraz kulak tırmalıyo ve melodiler birbirini tekrar ediyor onun dışında güzelDinleyebilirsin.![]()
Kurs alıyorum daha da ilerletiyorum. Melodi öyle olmasının sebebi; yazarın daha rahat yazması hani direk nakarat okuyacak ben onu alıp diğer bölüme koyacağım. AnladınZırrr fırrr sesleri biraz kulak tırmalıyo ve melodiler birbirini tekrar ediyor onun dışında güzel![]()
Hee tamam sesim kalın ve güzel olsaydı beatin üstüne şarkı yazıp söylerdimKurs alıyorum daha da ilerletiyorum. Melodi öyle olmasının sebebi yazarın daha rahat yazması hani direk nakarat okuyacak ben onu alıp diğer bölüme koyacağım. Anladın![]()
Zaten kurs aldığım kişide söylüyor. Beat tekrar eder diye. Söz olmadığından garip geliyor. Söz olsa çok güzel olurdu. Sözlü gelecek. Hemde sesi güzel olan birinden. Slow bir Trap.Hee tamam sesim kalın ve güzel olsaydı beatin üstüne şarkı yazıp söylerdim![]()
Merakla bekliyoruz bu konuyu öğlen saati yükselt en iyisi.Zaten kurs aldığım kişide söylüyor. Beat tekrar eder diye. Söz olmadığından garip geliyor. Söz olsa çok güzel olurdu. Sözlü gelecek ama. Hemde sesi güzel olan birinden. Slow bir Trap.
SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com