Bajaj Pulsar Markası Nasıl

Neden özellikle sıfır? Mutlaka sıfır olacak diyorsan da NS200 bakabilirsin o bütçeye olması lazım.
Kral 2. el yakın bakmıyorum pek
Mesela 2. el alacak olsak ne önerirsin
Şimdi japon motoru daha iyiyse benim attığım yamaha nın pulsar ns 200 den iyi olması lazım

Kral modnial pulsar dan daha kötü
A2 Ehliyet alacam
Yani alacağım motorun 600 cc ye kadar yolu var

Reis bu nasıl

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral bu nasıl

Şöyle yakışıklı bir motor arıyorum

bu mu pulsar sn 200 mü
2. El 250cc bakabilirsiniz sıfır almak zorunda değilseniz.

Kral 2. el yakın bakmıyorum pek
Mesela 2. el alacak olsak ne önerirsin
Şimdi japon motoru daha iyiyse benim attığım yamaha nın pulsar ns 200 den iyi olması lazım
Evet attığın Yamaha daha iyi ama 125cc. NS200 daha iyi bir seçim bence. Hiç 125cc motor sürdün mü hayatında?

tam bi fiyat performans markası. 4 litre falan yakıyodu ns200 modeli. Ns 200 altı gitmiyo onu söyleyeyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Evet attığın Yamaha daha iyi ama 125cc. NS200 daha iyi bir seçim bence. Hiç 125cc motor sürdün mü hayatında?
Sürmedim de dandik olup 200cc olacağına kaliteli olsun 125cc olsun
Ben araştırdığımda herkes ''o paraya çıkmışken japon malı al tekerin düzgün bassın'' diyor
Japon motorlarının da ne kadar iyi olduğu ortada

2. El 250cc bakabilirsiniz sıfır almak zorunda değilseniz.
2. el 250cc ne önerirsiniz

Sürmedim de dandik olup 200cc olacağına kaliteli olsun 200cc olsun
Ben araştırdığımda herkes ''o paraya çıkmışken japon malı al tekerin düzgün bassın'' diyor
NS200 de kaliteli, bütçen de aşırı yüksek değil. Bak 125cc alırsan pişman olursun, NS125 kullandım motor gitmiyor.

tam bi fiyat performans markası. 4 litre falan yakıyodu ns200 modeli. Ns 200 altı gitmiyo onu söyleyeyim
Her yerde japon malı öneriliyor
Pişman olmak istemiyorum aynı fiyata 125 lik yamaha var japon malı
200 LÜK hindistan pulsar vs 125 lik japon
Sen hangisini alırdın

Her yerde japon malı öneriliyor
Pişman olmak istemiyorum aynı fiyata 125 lik yamaha var japon malı
200 LÜK hindistan pulsar vs 125 lik japon
Sen hangisini alırdın
pulsar tabii ki. parçası ucuz yakıtı az. en azından benim için japon kullanacak kadar yaşam standardım yüksek değil

NS200 de kaliteli, bütçen de aşırı yüksek değil. Bak 125cc alırsan pişman olursun, NS125 kullandım motor gitmiyor.
Kral pişman olmak istemiyorum sonra kendime japon varken gidip hindistan alırsan olacağı bu demek istemiyorum

pulsar tabii ki. parçası ucuz yakıtı az. en azından benim için japon kullanacak kadar yaşam standardım yüksek değil
İyide nereye baksam japon öneriliyor

Kral pişman olmak istemiyorum sonra kendime japon varken gidip hindistan alırsan olacağı bu demek istemiyorum

İyide nereye baksam japon öneriliyor
japon tabii ki önerilir ben de öneririm. Ama senin motordan ne beklediğin önemli. Bi yerden bi yere gitsin yavaş gitsin kaliteli olsun dersen 125 japon al. Ama biraz torklu olsun az yaksın biraz da gitsin motor ve parçası ucuz olsun kaliteden de cok geri kalmasın dersen bajaj pulsar ns200. 155 de son kesiciye giriyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Sürmedim de dandik olup 200cc olacağına kaliteli olsun 125cc olsun

2. el 250cc ne önerirsiniz
KTM 200 Duke 2016 Model Naked / Roadster Motor Sahibinden İkinci El 25.250 TL - 870823325 En iyisi bu galiba,KTM hem Hindistan hem Avustralya ve Yurtdışında çok popüler ülkemizde çok sayıda bulunmasada.

japon tabii ki önerilir ben de öneririm. Ama senin motordan ne beklediğin önemli. Bi yerden bi yere gitsin yavaş gitsin kaliteli olsun dersen 125 japon al. Ama biraz torklu olsun az yaksın biraz da gitsin motor ve parçası ucuz olsun kaliteden de cok geri kalmasın dersen bajaj pulsar ns200. 155 de son kesiciye giriyor
Reis peki sen olsan ne alırdın
Motorda serilik bekliyorum hızı seviyoruz tabii ki
Hani gazı verdinmi gidecek seri bir motor istiyorum

Reis peki sen olsan ne alırdın
Motorda serilik bekliyorum hızı seviyoruz tabii ki
Hani gazı verdinmi gidecek seri bir motor istiyorum
125cc alırsan dediklerine sahip olamazsın, çoğu 105-110'da kesiciyi devreye sokuyor.

NS200 al bence.

Geri